Kyllä se on jo uskottava, että kevät tulee. Ihanaa! Vesilammikoiden koko pihalla kasvaa, lumimassat vajoaa ja Niko muuttuu päivä päivältä kuraisemmaksi ja märemmäksi ulkona ollessamme... Ei se haittaa. Nauttikoon nyt Suomen keväästä, siihen ei tule vähään aikaan sitten varmaan mahdollisuutta. Äiti odottaa, että lumet sulaisivat vielä lisää, jotta päästäisiin tekemään kunnnnnon puroja pihalle. Ja jännityksellä katson tuota "pottupeltoa", jota nurmikoksi kutsutaan, tuolla takapihalla, jotta onko siitä mihinkään.

Tänään käytiin marketeilla ostelemassa lisää DVD:tä Kiinaan. Nikolle löytyi Titi-nalleja, Muumi ym. Äiti ja isikin löysivät hyviä levyjä, 2kpl/20e. Mukana mm. Mr &Ms Smith. Pitää vaan koittaa malttaa odottaa sinne Kiinaan saakka, ennen kuin aloittaa noiden katselun ;-) Vielä taitaa olla LOST ostoslistalla, siinä ne alkaa olla sitten paketissa. Äidille on hommattu romattista hömppää ja actionia ja isille tuota jälkimmäistä.

Kotirouva on ystävällisesti lupautunut ottamaan vastaan kysymyspommitukseni koskien Kiinaan vietäviä tavaroita. Mitä ostaa täältä tolkusti matkaan, mikä suomalainen tavara on ehdoton POP. Ensimmäisenä vihjeenä näyttäs olevan leivinpaperi. Se on Kiinassa liian kapeaa. Pitää ostaa muutama rulla sitten konttiin. Olisikohan siinä ainesta tuliaisiksi suomalaisille vieraalle maalle? Ei taida voittaa salmiakkia, vai mitähän Kotirouva mahtaisi asiasta olla mieltä? Makeaa salmiakkia vai rapisevaa paperia? Taitaa salmiakki voittaa 100 - 0 tämän äänestyksen ;-)