Eilen käytiin kaupungilla asioilla. Apteekista kaikkea tarpeellista ja ensimmäistä kertaa homeopaatilta haettiin "rohtoja", jos sairaus yllättää.

Nikon ja äidin nuhat voivat hyvin. Molemmilla on vielä nenä tukkoinen ja vähän vuotava, mutta yöt on saatu nukuttua todella hyvin. Mutta sitten isi...

Isi alkoi eilen tuntea itsensä sairaaksi. Ei mennyt töihin vaan otti ihan rennosti, että päästäisiin lauantaina matkaan. Tänään käväsi töistä hakemassa meidän passit ja viisumit (miten niin viime tipassa tulleet?!) ja muuta tarvittavaa. Olo ei ole vieläkään hyvä. Pientä lämpöä yrittää olla ja väsyttää. Nyt kuitenkin näyttää, että ollaan huomenna lähdössä.

Hangzhouhun on luvattu hienoja ilmoja ainakin reissun alkuun http://www.wunderground.com/global/stations/58457.html. Toivottavasti ei ole kovin sateiset ilmat reissun lopussakaan. Pitää varalta pakata matkaan niin helle- kuin sadesäänkin vaatteita.

Nyt äidin täytyy keskittyä pakkaamiseen, ettei se jäisi viime tippaan. Hei vaan ja palataan asiaan varmaan vielä ennen matkaa!