Nyt alkaa olla tavarat kassa. Kaikkien vointi on ennallaan, joten lähdössä ollaan.

Uskomattoman paljon vie aikaa pakkaaminen kun on pikkuinen mukana. Pitää varautua kaikkeen ruoasta lähtien, ettei pääse nälkä yllättämään, ellei koneen ruoka maistuisikaan.

Niko on oppinut vaipattomaksi muutama päivä sitten, mutta eihän sitä uskalla lentokoneeseen ilman vaippaa laittaa. Aika ikävää jos vahinko sattuu koneessa. Ei ole kivaa istua märällä penkillä tunnista toiseen ja tuskin lentoemoilla on hiustenkuivaajaa matkassa, jolla penkin saisi kuivattua. Olishan se tietenkin muista matkustajista "hauskaa", kun keskellä yötä kuivateltaisiin penkkiä ;-)

Mitä leluja sitä matkaan pakkaa? Suunniteltiin, että otetaan kaikista metelöivimmät lelut lennole ja huudatetaan niitä koko yö. Minnekköhän meidät siirrettäisiin istumaan? Vai jakaisivatko muille matkustajille korvatulpat? Vai heittäisivätkö lelut kapteenille viihdykkeeksi loppumatkan ajaksi... Toivon mukaan Hän ei ainakaan nuku.

Seuraava blogi kirjoitetaan sitten varmaan jo Hangzhousta, heti kun jaksetaan ja keritään. Hotellissa kun on tarjolla hierontoja, kampaamo, kauneushoitola ja West Lake on vieressä... Kuviakin on luvassa, jos vain onnekkaita ollaan ja saadaan netti pelaamaan.

Hei vaan kotimaa nyt vähäksi aikaa. Pian palataan, tällä kertaa.