Lentomatkat Shanghaihin menivät hienosti. Nikon kanssa ei ollut ongelmia, ainoastaan tavaroiden raahaaminen oli työlästä. Niko nukkui osan matkaa, mutta äiti ja isi eivät saaneet unta.

Shanghaissa meitä oli auto odottamassa. Matka kohti Hangzhouta sujui jouhevasti monikaistaisella moottoritiellä puikkelehtiessa, kunnes jono pää tuli vastaan... Ruuhkan syynä olivat metallirullat tiellä, jotka olivat tipahtaneet rekan(?) kyydistä keskelle moottoritietä! Ruttaantuneita autoja tms. ei näkynyt, joten uhreilta lienee vältyneet. Samanlaisa keloja olivat kuin Kontinkankaan turmassakin...

Päivällä tirsoteltiin isin kanssa vuorotellen, Nikoa ei saatu nukkumaan. Käytiin PizzaHutissa syömässä ja johan Niko sai ihailijoita. Tollistelijoita riitti ja Niko nautti suosiostaan hymyilemällä ja velmuilemalla :-)

Ensimmäinen yö olikin sitten tuskaa. Niko heräsi 00:30, eikä saatu nukkumaan vasta kun 03:30! Voin sanoa, että oli aikasta rikkinäistä porukkaa meidän huoneessa...

Maanantaina isi lähti töihin. Nikon kanssa herättiin 11:00 aikaan. Otettiin hieman aamupalaa ja lähdettiin taksilla Carrefourdiin, jossa Kotirouva meitä jo odottelikin. Shoppailtiin, käytiin Mäkkärissä syömässä ja lähdettiin taksilla kohti Rose Gardenia.

Rosessa tavattiin sitten muutamia suomalaisa kotirouvia ja lapsia. Uskon, että tulemme hyvin viihtymään Rosessa, jos vain talon sieltä löydämme.

Päivä meni todella mukavasti. Nikolla oli mukavaa, kun sai vapaasti tallustella niin sisällä kuin ulkonakin. Miesten työpaikkakuljetuksella sitten suuntasimme Nikon kanssa takaisin hotellille, jossa isi meitä jo odottikin.

Illalla käytiin kävelyllä ja syömässä. Nikon unirytmi on hieman sekaisin. Nukkumaan käydään 01:00 maissa ja herätään 11:00. Katsotaan, ennättääkö rytmi muuttua tässä viikon aikana, ennen previsiittiin liittyviä vierailuja ja tapaamisia.