Niko oli tänään hoidossa ukilla ja mummilla, joten äidillä oli hyvä mahdollisuus aloittaa pakkamiset.

Sain valittua liinavaatteita, petivaatteita, pyyhkeitä ja vaatteita, jotka sitten otetaan mukaan Kiinaan.

Kyllä oli hankala homma tuo pakkaaminen. Sitä kun ei osaa ajatella, mitä kannattaa viedä sinne ja mitä jättää kotiin. Pääasiassa ajattelin ottaa mukaan liinavaatteita ja pyyhkeitä, jotka sitten mahdollisesti saavat jäädä sinne (eli toivon mukaan menevät rikki, että raaskin jättää ne sinne ;-)) ja ostetaan uusia tilalle.

Itselläni on paljon vaatteita, joita en juurikaan kotona käytä, sitä kun täällä maalla asuu. Joten sellaiset harvoin käytettävät vaatteet saa nyt lähteä mukaan, Kiinassa kun ei taida noita pihahommia juuri olla... Ja voihan niissä olla hyviä malleja, joilla teettää sitten lisää vaatteita työelämään palaamista silmällä pitäen.

Isi oli tänään käynyt pelaamassa golffia. Kivaa oli kuulemma ollut. Yhden mailankin oli saanut rikki... Mutta se ei ole mitään uutta, jos isin sanomisiin on uskominen. Hänen käsissään kuulemma kaikki hajoaa ;-) No itselleni tulee mieleen tuosta väittämästä yksi taivaalle ammuttava helikopteri, jota isi innostuksissaan veti taivaalle liian voimakkaasti, ja kappas, se vetolaite meni säpäleiksi! Pari kertaa se helikopteri ennätti lentää taivaalle saakka... No joo, se kopteri oli kiinalainen...

Huomenna äiti menee kaupungille asioille ja Niko menee taas mummille ja ukille hoitoon. Tosi hienoa kun on hoitoapua lähellä ja auto käytössä. Säästyy turhilta hermostumisilta kun ei tarvitse tapella pojan kanssa kaupungilla. Omaa aikaa sitä osaa nyt arvostaa, se kun on todella vähäistä sitten Kiinassa.

Torstaina isi menee katsastamaan yhden omakotitalon. Odotuksia itselläni ei juurikaan ole, mutta toivotaan parasta. Tahtoo näin pienen perheen budjetille sopivat talot olla kortilla, mutta toivottavasti meitäkin vielä lykästää ja päästäisiin isin luokse Hangzhouhun.