Isi kävi eilen katsastamassa kolme taloa ja ensi viikolla mahdollisesti yhden remontin alla olevan talon, jota ollaan aikasemminkin jo katsottu ja hylätty sen huonon kunnon vuoksi.

Kaksi uusista taloista saattaisivat ollakkin meille soveliaita, mutta muutama tärkeä asia pitää vielä selvittää, ennen kuin voidaan asiasta innostua.

- Onko leikkipaikkaa alueella? Tai onko mahdollisuus saada omalle pihalle jotain kiikkua, hiekkalaatikkoa yms.

- Onko mitään palveluja lähellä

- Asuuko muita lapsiperheitä alueella, eli onko Nikolle leikkikavereita ilman, että pitää aina tilata taksi ja ajaa Roseen.

Paras talo on noin 15min. matkan päässä Rosesta eteenpäin Notting Hill-nimisellä alueella ja toinen on siinä välillä, vähän vanhempaa aluetta.

Se kolmas talo oli Rosessa, mutta sekin kaipaisi remppaa. Ja siellä on kyllä vähän vaarallisen näköinen "tv-huone" olohuoneen yläpuolella, joka erottuu piiitkällä, kiipeilemään houkuttelevalla takorauta kaiteella... Ja alakerran laminaatit olivat kuulemma tehneet paikoin "vuoria". Olivat menneet kasaan ja kohonneet noin 20cm korkeaksi vuoreksi! (Olikohan se noin paljon...) Kuulemma laskeutuu kun sadekausi menee ohi... hoh-hoijaa...

Joten katellaan nyt. Ei innostuta vielä kauheasti, ennen kuin selviää nuo mieltä askarruttavat asiat.