Vielä kaksi tai kolme yötä ja sitten isi haetaan lentoasemalta kotiin. Paluupäivä riippuu siitä, saako isi hommat hoidettua Helsingissä yhdessä päivässä, vai pitääkö odottaa vielä toinenkin päivä. Pidetään peukkuja, että pääsisi lyhyemmän kaavan mukaan. Mutta isi on jo matkansa aloittanut :-)

Nikon kanssa automatka meni hienosti. Mennessä matkaan meni kylläkin 8 tuntia, monien pysähdyksien johdosta. Perillä oli mukavaa ja aika livahti nopeasti ohitse. Niko nautti serkkujensa seurasta todella paljon. Sunnuntaina ajeltiin takaisin kotiin, tosin hieman nopeammassa ajassa kun Niko nukkui alkumatkan. (Onneksi.) Välillä pysähdyttiin purkamaan ylimääräistä virtaa, päästämällä Niko juoksemaan levähdyspaikalle... Siis kirjaimellisesti juoksemaan, tai oikeestaan loikkimaan ja pomppimaan, sitten jaksoi taas istua äidin kyydissä. Äidillä tosin oli välillä hermot mennä jatkuvaan pulputukseen ja kommentoimiseen takapenkiltä..."Äiti tee sitä.... äiti elä tee tätä" jne... Välillä uhkasin jo kääntää istuimen takas selkä menosuuntaan, autto hetken aikaa...

Nyt sitten vaan odotellaan isin paluuta kuin "kukko Mikko joulua". (Oliko se noin?)

Asuntoasiasta sen verran, että paprut on kai nyt sitten allekirjoitettu myös landlordin toimesta. Kyselyä myös haluamastamme sisustustyylistä on myös tullut, mitähän lie isi siihen vastannut... Toivottavasti ei halunnut kiinalaista soffaa, ainakin eräällä perheellä se oli ollut aikasta karsee, eikä ollenkaan sellainen; "tule ja uppoa katsomaan televisiota" soffa, jonka itse haluaisin. Kotona ainakin tulee otettua joskus päikkärit kun Niko katsoo DVD:tä... (Että näin meillä...)