Eilen muuttomiehet kävivät pakkaamassa kamat ja alkoi sallittu viisi kuutiota tehdä tiukkaa. Tai olisi siellä vielä tilaa ehkä ollut, mutta ei sitten uskallettu ottaa riskiä ja laittaa kaikkea mahdollista mukaan. Pois jätettiin imuri ja ompelukone. Nikon ulkoleluja saatetaan viedä sitten itse, katsoaan tilanne kun on kamat pakattu matkalaukkuihin.

Tälle viiikolle luvassa armotonta siivoamista. Kaikki paikat pitää putsata, ettei kovin isoja "kavereita" suurine perheineen majoitu tänne kun olemme poissa. Keittiö alkaa olla pakastinta ja jääkaappia vaille siivottu, mutta ne onkin vuorossa vasta viimeisenä....

Rosessa meidän tulevalla talolla on laitettu hösseliksi! Siellä on kuulemma amme pihalla ja laattoja läjä. Taitavatkin tehdä isompaa remppaa kuin odotettiin. Noh, toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Ei liikoja odotuksia.

Täällä on harvinainen ilma tälle kesälle. Sataa sataa ropisee ihan kunnolla! Todella hienoa! Lämmintäkin taitaa olla kun Niko seisoo kuistilla yöpuku päällä ja kumpparit jalassa, eikä kylmää ilmaa tunnu tulevan sisälle :-)