Näin luuli Niko kun torakan näki...

Torakka oli "eksynyt" ruokapöydän alle kesken iltapuuhiemme ja kun eilen vein heinäsirkan ulos talosta, luuli Niko tätäkin kaveria heinäsirkaksi! Kyllä sai kaveri "isin kädestä" kun isi kärpäslätkää heilautti oikein olan takaa. Yäk... pitää varmaan virittää niitä myrkkypesiä, josko saatas nuo tuholaiset pois meidän pesästä :-(

Tänään äiti kävi Nikon kanssa Carrella ostamassa tulevaa formula viikonloppua varten vähän evästä. Reissu meni todella hienosti. Samalla saatiin äidin puhelimeen lisää saldoja sekä naapurin rouvalle lääkkeitä. Nämä kaupunki reissut on kyllä todella tehokkaita iskuja, sitä kun ei pikkuasian vuoksi viitsi lähteä ½ -tuntia/sivu autoon istumaan. Siinä on sitten auto täynnä tavaraa ja naapureillekkin saadaan aina jotain tuotua, jos vain kuullaan puhelimen soivan kaupassa... Sorry Jaana, toivottavasti ei ollut tärkeää.

Iltapäivällä käytiin sitten naapurin rouva S:n luona lettukaffella. Kyllä meitä lykästää kun aina "satutaan paikalle" kun jotain herkkuja on tarjolla ;-) ja pojat sai taas leikkiä kahdestaan, mikä lämmittää äidinkin mieltä.

Koitan saada kohta kuvatuksia näytille täältä Rosesta, mutta tämän kirjoituksen osalta heippa taas!