Perille päästiin ihan ajallaan ja kiinalainen härdelli alkoi heti lentoasemalta.

Hangzhouhun menijöitä oli kahdeksan ja yksi viisi paikkainen tila-auto oli hakemassa... Ainoana lapsiperheenä työnnyimme sitten ensimmäisen autoon ja jätimme muut asemalle odottamaan toista kyytiä. Niko piti saada nukkumaan ja hyvin se onnistuikin... loppumatkasta vasta, eli kolmen tunnin ajon jälkeen.

Kiinan kotiimme pääsimme sisälle suht nopeasti. Pikainen silmäys ja kaikki näytti olevan ok. Huom. NÄYTTI. Niko nukkui sohvalla välillä äidin ja välillä isin kanssa, olihan meillä yhdet unet jääneet välistä kokonaan.

Tarkastus laitteista ja huonekaluista tehtiin todella väsyneinä, eli hälläväliä asenteella. Tärkenitä oli päästä sohvalle nukkumaan! Jälkeenpäin löytyi sitten puutteita, joita yritämme saada paikattua näin myöhässä...

Ja tässä lyhyeseti kommenttia niistä "hauskimmista" asioista, mitä täällä on tapahtunut:

- Viemärit eivät vedä, jos kaadat sinne ämpärillisen vettä, keittiön kaappi ja lattia lainehtii. (Haju kertoo, että tätä on tapahtunut usen aikasemminkin...)

- Pyykkikone kiehuttaa pyykit. (Tai täällä on tavattoman lämmin 40 asteinen vesi...) Isin valkoiset paidat menivät pilalle, ei suostu pitämään päällään vaalean punaisia paitoja. Höh.

- Ensimmäisenä aamuna oli sähköt paukkunu keittiöstä ja monesta muustakin paikasta. Isi sai kylmän aamun, ei lämmintä vettä, ei hiusten kuivausta. Jääkaappikin oli pimeänä...

Mitäs täällä vielä on tapahtunut.... En taida pysyä kärryilläkään enää, ukkoa ja akkaa on lampannut sisään ja ulos sen minkä on ennättänyt ovella seisomaan ja vähän muullonkin.

Mutta tässä vastoinkäymiset, mitä nyt tulee mieleen, nämä teitä kuitenin eniten kiinnosti ;-) Seuraavaksi kirjoitan sitten ylistys kirjoituksen ihanista naapureista, jotka ovat kirjaimellisesti ruokkineet ja juottaneet meidät ensimmäisten päivin ajan. Ei tarvinnut heti lähteä kauppaan. Siis kerrassaan loistavaa naapuruuttaa, heillä nämä asiat olivat vielä tuoreessa muistissa ;-)

Mutta tässä alkuun. Ensi kerralla kirjoittelen sitten jo toivottavasti tilanteessa, jossa ollaan saatu kaikki paikat kuntoon.