Taitaa olla liian pitkä tämä kirjoittamisen väli, kun tahtoo olla vaikea muistaa, mitä on tapahtunut! Pitää koittaa ennättää kirjoittaa tiheämmin, jotta ei asiat unohtuisi.

Viime viikonloppuna käytiin parin rouvan kanssa Metrossa ostoksilla. Isille oli hakemus kauppaan jo valmiiksi, jolla minun piti sitten saada asioimiseen oikeuttava kortti. Sainhan minä kortin, mutta mikä siinä on hauskinta on se, että nyt kortissa on isin nimi, tosin väärin kirjoitettuna ja äitin kuva! Tuo kortti pitää kyllä säilyttää sitten muistojen arkistoon ;-)

Metrossa kaikki oli suurta ja sitä oli paljon. Eipä ole koskaan Suomessa tullut mieleeni ostaa kokonaista naudan sisäfilettä! Tai kokonaista lohta, jonka rouvat puoliksi ostivat. Juomatkin olivat myytävänä isoissa paketeissa, samaten kynät jne. Oli siellä yksittäistäkin tavaraa, mm. kenkiä, vaatteita, leluja jne. Auto saatiin täyteen tavaraa ja ruokaa, joka meillä oli tarkotuskin, Metro kun on vähän kauempana Rosesta.

Perheen kesken käytiin sitten elektroniikkamarketeilla ostoksilla. Ostettiin WLAN-boxi, ratti ja polkimet, nettikamera ja mikrofoni. Niko oli tosi reipas koko reissun ajan, oli todella mukavaa!

Viikolla käytiin erään naapurin rouvan ja heidän pojan kanssaan ostoksilla urheilukaupassa ja marketissa. Urheilukaupasta ostin uudet housut ja puseron. Nikolle en löytänyt mitään, olivat niin tyttöjen vaatteita... Marketista ostettiin naapurin pojalle polkupyörä, samanlainen kuin Nikolla, mutta erivärinen. Joitain pallopelejä tarttui myös mukaamme.

Kiitoksia samaiselle rouvalle ruoista ja leipomuksista, joita olet iloksemme päivisin valmistanut. On ollut ilo "sattua paikalle" aina sopivaan aikaan ;-)

Kiitoksia toiselle naapurin rouvalle kukista! Oli iloinen yllätys tulla kotia kun ruusukimppu vaaseineen oli pöydällä vastassa :-)