Eilen ei käyty missä. Miehet pyöräili Rosessa kun äiti laitteli ruokaa. Naudan sisäfilepiffejä... Nam... Ruoan jälkeen otettiin ihanat päikkärit ja illalla tekastiin sitten vielä pizzaa. Oli jotenkin niin "nysvää kotona -olo", ettei edes ulos viitsitty illalla syömään lähteä. Mutta onko se meille mitään uutta ;-)

Tänään tuntui selvä ero ilmassa. Ilma oli huomattavasti kuivempaa ja viileämpää, ei enää sitä lehmän hönkäystä mukana. Tänään oli kuin Suomen kesä! Päivää äiti ja Niko viettikin hiekkalaatikolla traktorilla ja pyörökuormaajalla ajellen. Välillä Niko laski mäkeä tai "hönttäsi" puun juurelta hiekkalaatikolle mahalleen ;-) Harmi kun ei ole saatu ostettua ämpäreitä ja lapioita, ei Carresta enää löytynyt, olisi välillä voitu muutama kakkarakin tekaista.

Samaisella reissulla käytiin rouva J:n luona hakemassa ostokset. Kiitoksia naapuri! Ja "kutsutimme itsemme" kahville ja paahtoleivälle, koska kotia ei ollut kiirettä Jinin siellä siivotessa.

Ostokset veimme kotiin pikaisesti ja napattiin eilen tehtyä pizzaa matkaan ja suunnattiin toiselle naapurille kylään, koska Jin oli juuri tulossa alakertaan lattiaa luutuamaan, eikä se ole mitään kuivaa hommaa... Enkä tykkää, että märkiin lattioihin jää heti likaiset varpaan kuvat, koska jalat täällä ovat aina likaiset, paitsi suoraan suihkusta.

Illalla äiti kävi opiskelemassa pitkästä aikaa kiinaa ja oli pihalla kuin lumiukko (ainakin Suomessa). Pitää nyt tällä viikolla skarpata ja lukea vähän itsenäisestikkin, josko se meitsin kielipää siitä alkaisi taas aukeamaan. Äidin päntätessä miehet kävivät pyöräilemässä Rosea ympäri. Tää on siinä mielessä huonoa seutua, kun ei ole kuin ala- ja ylämäkiä. Ei ole tasaista, jossa Niko saisi "normaalisti" polkea. Tai noh, saihan hän silloin sisällä polkea tasaista, mutta en ihan sitä tarkoittanut ;-)

Ilta on jo viileä. Ulos jos lähtee, pitää olla pitkät housut ja pitkähihainen paita päällä. Pitää varmaan ostaa ulkolämpömittari, ettei aina tartte ulos saakka mennä tsekkaamaan lämpötilaa, kun ei tuo blogin weather-geishakaan ihan realisti lämpöä näytä... Jospa ne itikan ryökäleet kohta meidät rauhaan jättäs!