Tänään saimme Suomesta kuvia ja ainakin Oulussa näyttäs olevan ihan täysi talvi päällä! Pakkastakin oli viime yönä ollut noin -15 astetta!  Vaikea uskoa, täällä kun vielä t-paita kelit jatkuvat. Alku víikoksi ainakin Shanghaihin lupailtiin vielä auringon paistetta ja +24-25 astetta lämmintä. Nyt se ensimmäinen "luonnon muutos" meille alkaa. Saa nähdä, miltä tuntuu talvi ilman lunta ja kirpakkaa pakkasta ja ilman lattialämmitystä...

Tänään käytiin siis Decathlonissa ja Holassa. Decathlonista ostettiin kaikille vaatteita. Äiti ja Niko sai myös talvikengät, joita sitten helmikuussa päästään Suomessa testaamaan, kestävätkö kovaa pakkasta. Toivottavasti kestävät :-) Olis siellä ollut kaikkea ihanaa... Sitä ihan hullaantuu kun pääsee sinne ostoksille kun kokoja löytyy ja mallitkin "hivelevät" silmää :-)

Holasta ostettiin Nikon sängylle Nalle Puh -päiväpeitto. Mukaan lähti myös yksi taulu, kunttilöitä, mattoja, säilytys rahi (tai mikä lie...), hylly (kuvan mukaan kenkien säilytys teline), ym. pientä.

Kotimatkalla käytiin hakemassa Papa Jonesista pizzaa. Kyllä maistu hyvältä nälkäselle!

Huomenna viedään sitten Niko elämysmatkalle. Ensimmäistä kertaa junaan! Lähdetään käymään Shanghaissa ja tullaan sitten tiistaina autolla takasin.

Hei taas tällä kertaa, palataan asialle reissun jälkeen!