Ja vielä pikainen päivitys ennen T-h-a-i-m-a-a-n matkaa :-D

Viikko ollaan oltu koko porukalla kotosalla. Purettu laatikoita, pojat ovat kovasti pyöräilleet ja touhunneet "miesten juttuja", äiti on pessyt lisää kaappeja ja laitellut tavaroita paikalleen. Niko on suostunut päikkäreillekkin todella hienosti ja siitä ollaan nautittu koko perhe. Mikä sen mukavampaa kuin oikaista pitkäkseen omalle sängylle kun ayi siivoaa alakerrassa... Se on niitä täällä olemisen hyviä puolia, ettei itse tarvitse siivota tai pyykätä, ellei itse sitä jaksa tehdä.

Täällä on nyt menossa jotku Moon Cake -festarit. Paukkuja ovat paukutelleet jo muutaman päivän ja lahjaksi ystäville viedään Moon -kakkuja, joiden sisusta on joko suolasta tai makeaa. Rouva S tarjosi tänään makean version ja oli kyllä makea. Ihan kuin olisi marsipaanilla täytetty pikku leivos.

Elämä alkaa taas virrata tänne Roseen. Muut suomalaiset palailevat lomiltaa ja me vasta pakataan laukkuja ;-) Tosin oltas samassa tilanteessa, jos oltas saatu lennot viikoa aikaisemmin. En valita, minusta on oikein mukavaa kun isi viettää aikaa meidän kanssa ihan urakalla, jaksetaan sitten taas Nikon kanssa katsella toisiamme kun arki koittaa.

Mutta nyt tämä äiti lähtee tsekkaamaan matkalaukut. Snorkkelit, Nikon uimavälineet, äidin hellevaatteet... Huomenna siirrytään Shanghain lentokenttä hotellille ja sunnuntaina ennen sian p.....ää lentokoneella kohti aurinkoisia, leppoisia rantoja! Blogia päivitetään jos ennätetään ja jos on konetta saatavilla. Sorry herra I siellä Vantaalla ;-)

Nyt on isin vuoro käyttää tietsikkaa. Vielä ennättää ajaa vähän rallia, ennen kuin nukkumatti tulee C22:n alakertaan.