Nikon vointi on jo parempi. Kuumetta ei ole nyt ollut yli vuorokauteen. Josko sitä tänään jo vähän arvaisi päästää pyöräilemään...

Eilen käytiin Metrossa naapurin rouvan ja heidän 3-vuotiaan poikansa kanssa. Arvatkaas mitä? Joulujutut olivat tulleet myyntiin! Kyllähän siinä kaksi rouvaa hullaantui ostamaan ulko- ja sisävaloja, lyhtyjä, kortteja, joulukuusen, koristeita, kulkusia.... Ihanaa! Paljon ihania tavaroita jäi hyllyyn siinä pelossa, etteivät rahat riitä. Täällä kun ei käy kortti kuin isommissa kaupoissa. Tai noh, onhan se Metro iso, mutta kuitenkin... Ensi viikolla pitää varmaan käydä pyörähtämässä uudestaan, vielä kun on noita joulujuttuja myytävänä.

Illalla käytiin samaisella rouvalla ja pojalla leikkimässä. Tosi hienoa kun Nikolla on täällä leikkikavereita, keiden kanssa saa opetella tuota vararoiden jakamista yms.

Siitäkin huomaa, että Niko alkaa paranemaan, kun en saanut häntä eilen päiväunille ollenkaan. Ja illalla taisteltiin myös viimeiseen saakka unta vastaan. On se sellainen vekkuli.

Mutta nyt on päivä uus ja me lähdetään käymään ulkona. Pitää käydä katsastamassa hiekkalaatikko, miten siellä on märkää viime öisen sateilun jälkeen. Heippa!