Huomenta! En olekkaan tainnut aikaisemmin kirjoittaa ihan aamusta, mutta kerta se on ensimmäinenkin.

Viime yön saldo on siis kolme itikkaa. Toisen käden kävivät tikkaamassa, mutta onneksi oli tuo sähkömaila! Sain KAIKKI kolme kiinni ja aamuyö meni pehmoisesti unimaassa... Ihanaa...

Eilen ei sitten päivällä hiekkikselle päästykkään, Niko kävi leikkimään maatilalla, eikä osoittanut mitään kiinnostusta ulos lähtöön. No en halunnut väkisin pukea, sainpahan itsekkin ottaa vähän rennommin ja ulkonakin oli aikasta viileetä.

Käytiin me ulkona sitten ennen pimeän tuloa. Aikasta lyhyesti, mutta kuitenkin. Hiekkis oli niin epämääräisesti märkä, että epäilin jo jonku käyneen siellä.... Ja muutenkin epäilyttää koko boxin hygienisyys, täällä riittää kissoja, koiria ja kaikenlaisia kulkijoita.

Ensi yönä isi tulee kotiin Hainanilta. On kuulemma ollut ihan kiva paikka. Ja arvatkaas miten kävi kameran kanssa? No ne akut loppu taas heti kättelyssä! Nyt olin ladannut niitä tosi antaumuksella, mutta kyllä ne taitaa olla finiitto. Pitää koittaa vielä eri laturilla ja sitten vaihtaa akut, jos ei virta ala riittämään.

Naapurin rouva oli ottanut kuvan blogiinsa, jossa on meidän ayi! Eli meidän ayi on se oikean puolimmainen, joka oli mennyt Lunan apulaiseksi :-)

Nyt aamupalan laittoon, Nikolla on kuulemma "massu pois täydestä" ;-)