Eli isi on tullut kotiin ja töissäkin jo käynyt kolme päivää.

Nikon yskä on ja hyvin voi. Kuumetta käväs taas yksi päivä, mutta nyt ollaan taas kuumeettomana ja poika on kokoajan ollut erittäin pirteä, syönyt ja nukkunut, eli lääkäriin ei kuulemman ole kiirettä. Odotellaan vielä perjantaihin, jos ei yskä ala hellittämään, lähdemme varmaan käymään perjantaisin Shanghaista vierailevan Kurt-lääkärin pakeilla.

Tietsikka tilttas toissa yönä. Paljon linkkejä ym. hyödyllistä meni taas kerran hukkaan. Oli vaan yöllä päättänyt, että joitan tiedostoja oli korruptoitunut, joita tarvitaan Windowsin käynnistämiseen! Tää on tosi hyvä kone... Toimii kun haluaa. Oli onneksi isi kotona ja joutuikin lataamaan koko käyttiksen uudestaan sisälle, ei onnistunut korjaaminen. Tai itse asiassa sitä valintaa ei edes lopulta levykkeeltä löytynytkään! Nää tietsikkajutut on kyllä mysteereitä meikäläiselle, mutta onneksi on isi :-)

Lämmitin on laitettu päälle. Tai ei meille vielä öljyä ole tuotu, mutta tuo ilmastointi toho, joka pitää kovaa meteliä olkkarin nurkassa, on käännetty lämmitykselle. Yläkertaan nousee niin lämmintä ilmaa, että makkarin ovi on visusti kiinni, eihän siellä muuten pysty nukkumaan kukaan!

Mutta tässä tiiviisti ja tylsästi. Hei vaan ja palaillaan!