Eilen äiti leipo Nikon kanssa korvapuusteja! Tosin Niko ei tehnyt korvapuusteja, vaan käärmeitä, jotka sitten ajelivat jauhoihin muodostuneita teitä pitkin. Lopuksi käärmeet voideltiin ja laitettiin sitten raesokeria päälle. Uunin jälkeen käärmeiltä hävisivät raesokerit päältä, muuten saivat jatkaa matkaansa ;-)

Korvapuustit maistuivat myös ayille! Olin yllättynyt, että hänkin niistä tykkäsi, vaikka eivät kauhean makeita olleetkaan. Taktisesti jätin lautasen pöydälle ja läksin itse toiseen huoneeseen ettei käy niin, ettei hän kehtaa olla kehumatta/laittamatta roskikseen/irvistämättä, jos minä seison vieressä vahtimassa. Tosin salmiakin kanssa varmasti seisoisin vieressä vahtimassa, miten kauan se suussa pysyy :-D Ja mättäisin itse niitä suuhun tyytyväisyyttä hymisten ;-)

Tänään on tapeltu Nikon kanssa, mitataanko kuume vai ei. Lopputulos oli se, että pysyimme sisällä koko päivän. Ei DVD:n katselua, ei rallipelin pelaamista, ei äidin kanssa leikkimistä... Eikä antanut periksi! Illalla vasta kun isi tuli töistä kotiin, saatiin kuume väkisin mitattua. 38.3 astetta takamuksesta, eli vieläkin on pientä lämpöä. Harmi. Äkäinen tuo poika ainakin on tänään ollut.

Huomenna isi lähtee työporukan kanssa virkistäytymään Hainanille, Kiinan aurinkorannalle. Olisi sinne perheetkin voineet mukaan lähteä, mutta ehkä sitten ensi vuonna, jos moinen reissu tulee eteen. Tai sitten käydään omalla porukalla, jos isi paikasta tykkää. Eli ollaan sitten Nikon kanssa ihan kahdestaan nelisen päivää. Sunnuntaina iltasella isi tulee kotiin ja maanantaina sitten taas töihin (huokaus...). Lyhyeksi jää perheen laatuaika tänä viikonloppuna.

Ötyjä taas täältä Hangzhousta tältä erää.