Nyt on talvi saapunut Hangzhouhun. Vetta sataa ja on kalsea ilma. On ollut ihan kiva kaivaa hieman paksummat vaatteet kaapista.

Taas ei toimi ne skandinaaviset merkit koneella, (kone on tiltannu taas kerran tassa valissa), joten teksti voi valilla olla vahan varitonta ja hankalaa. Koittakaa keksia, minne pitaisi laitella pisteita kirjaimien paalle ja minne kuuluisi hymioita tms.

Nikon yska alkaa paranemaan. Kaksi yota on jo nukuttu ihan taysin yskimatta. Vasta aamulla yksitaan sitten niin kauan, etta taas lahtee limat liikeelle. Ja paivisin vauhti on edelleen hurjaa...

Eilen alkoi satamaan vetta. Kaytiin naapuri Hn kanssa Metrossa, seka tutustumassa Xinxing decoration squareen. Oli turha reissu. Kolmikerroksisessa rakennuksessa oli kaksi kerrosta lattiamateriaaleja myyvia pienia liikkeita aivan tolkuttomasti! Yhdessa kerroksessa oli myoskin jonkin verran lamppuja ja alimmassa kerroksessa kylppari kamaa. Mutta tulipahan paikka katsottua, eika tartte toista kertaa enaa menna. Metrosta onneksi saatiin ostettua taas joulukraasaa ja ruokatavaraa.

Tanaan paivalla oli sateetonta ja paastiin vahan kavelyllekkin. Kovasti nayttavat remontoivan taloja taalla nain talvis aikaan. Yhdestakin talosta on periaattessa revitty kaikki sisalta pois! Portaat ja valiseinat nayttavat olevan viela paikoillaan.

Iltapaivalla kaytiin Carressa ruokaostoksilla ja haettiin samalla isi toista kotiin. Niko tirsahti sitten autossa paikkarit ja aitia nyt vasyttaa... Onneksi isi leikkii Nikon kanssa, niin etta aiti saa vahan olla muissa maailmoissa.

Mutta nyt pitaa lahtea laittamaan pieni mies nukkumaan. Kello on jo lahelle kymmenta, eika mies meinaa rauhottua kun isi on ollut hanen kanssaan leikkimassa. Hei taas talla kertaa!