Täällä eletään osittain nettipimennossa merellä katkenneen kaapelin johdosto. Toivottavasti saan edes vähän päivitettyä blogia! Eli tässä tulee tekstiä ajalta 7. - 15.12 (kutakuinkin...)

Saapuipa kolme itämaan viisasta miestä, joista kaksi oli jo ennestään tuttuja ja yksi uusi. He piikkasivat alakerran vessan seinän uudestaan auki, hieman laajemmalta alalta ja vaihtoivat pidemmän pätkän putkea. Samana päivänä seinä täytettiin ja laatoitettiin. Tosin näyttää siltä, kuin norsu olisi jäänyt laattojen alle piiloon. Tosi "upeaa" työtä.

Ukki ja mummi saivat paljon ostoksia tehtyä ja myöskin vaatteita teetettyä. Osa vaatteista oli hyviä, osa lähes hyviä. Noh, siihen hintaan ne oli tosi onnistuneita. Matkalaukut notkuen he sitten suuntasivat kohti Shanghaita 13. päivä joulukuuta ja meidän perhe 14. päivä perässä.

Yksi päivä vietettiin Shanghaissa porukalla ja illan suussa sitten suuntasimme Maglevilla kohti Pudongin lentoasemaa ja lentokenttähotellia. Olihan vauhdikasta kyytiä! Tosi mageeta! Siinä sitä huristettiin 431km/h! Aikaa keskustasta lentoasemalle meni huimat 7 min. kun taas taksilla muistaakseni sellaiset 30 min.

16. päivä meidän perhe lähti aamulla aikaisin kohti Krabia, JEEE! Ja ukki ja mummi suuntasivat sitten myöhemmin kohti koto Suomea.

Seuraava blogi sisältääkin sitten koosteen Krabin matkasta, joka oli muuten tosi ihana...

Tiedoksi; koko perhe taitaa olla selviytynyt vatsataudista 90% varmuudella...