Niin, sitä perinteistähän sitä tänne, eli Nikolla nenä on vuotanut jo tosissaan kolme päivää ja samaten on yskinyt. Kuumetta ei ainakaan vielä ole ollut. Toivottavasti vähän rauhottuu, ennen kuin lentokoneeseen astutaan.

Toissa päivänä kävivät muuten kytkemässä hälyytinjärjestelmän. Ei sitä kyllä testattu, mutta valot vilkkuu. Ensimmäisen käynnin jälkeen laite aloitti piipityksen, jota jaksoimme kuunneella tunnin, ennen kuin soitimme asiasta. Kaveri tuli, laittoin koneen hiljaiseksi ja neuvoi painamaan kolme kertaa risuaitaa, jos vielä piipittää. Ok.

Eilen vasta hoksasin, että voikohan sitä laitetta laittaa päälle ennen kuin ovesta menee ulos, onhan ulko-ovessakin anturi. Vai ottaako laite oven läpi vai miten?!?!? Tuo pitää tänään selvittää, samaten se, että miten tuo laite käytännössä toimii, eli huutaako se tässä talossa vaan vai soittaako laite vartijat paikalle. Ja kiva olisi testata, että millainen ääni siitä lähtee, kuulevatko naapurit metelin. Meillä on Suomen kotona häläri, niin tottahan se kiinnostaa, miten täällä on nuo hommat hoidettu...

Eilen aloitettiin Nikon kanssa pakkaaminen ihan kunnolla. Nyt on kaikki mukaan lähtevät vauvajutut siirretty yläkerrasta alakerran makkariin, odottamaan omaa vuoroaan joutua matkalaukkuun. Pitää ensin muistaa pakata äidin ja Nikon tarvitsemat vaatteet ja tavarat, isi voi sitten toisella reissulla tuoda vauva tavarat tullessaan. Näin minä eilen pähkäilin, kun ensin olin pakannut yhden ison matkalaukun täyteen vauvajuttuja, ja vasta sitten huomasin, että ei oikein mahdu mukaan sitten mitään muuta ;-) Isin pitäisi käydä ostamassa vielä yksi iso laukku, jotta saadaan matkaan myös Nikolle leluja ym. tavaraa.

Mutta eiköhän siinä nuo tärkeimmät. Tänään ei mitään erikoista. Ulkoilua, pakkailua, ruoanlaittoa...

Heh, eilen oli juttua lehdessä; "Nainen synnytti Helsinki-Vantaan lentoaseman vessassa". Siinä oli ainakin nopea ja kivuton synnytys. Melkein voisi kateeksi käydä ;-)