Titi Nallesta voi pieni ihminen saada pahoja vaikutteita, sitä mieltä olen nyt. Titi Nallessa Riitta-täti maalaa lasten naamoihin viiksiä, värittää nenää jne. Arvatkaas mitä meidän pieni mies teki eilen? No väritti tussilla naamaansa! Sinistä tussia oli ympäri naaman, nenän päätä unohtamatta. Voe jestas sitä sotkua! Onneksi saatiin suurin osa saippualla pois. Tuli siinä kielikin pestyä, eikä pienimies laittanut yhtään hanttiin... Nää on näitä hauskoja tarinoita, jotka pitää muistaa kirjoittaa ylös myös pojan "lapsuuteni" -kirjaan :-)

Jouluna saatiin naapurilta pienen pieni hyasintti. Sitä pidin hyllyllä, en mitenkään lämpimässä tai valoisassa, vasta kuin viikko sitten. Eilen hyasintti alkoi aukomaan kukintojaan ja nyt meillä tuoksuu sitten hyasintti! Tosi hienoa, että kerkesi auveta ennen kuin lähdettiin Suomeen, saadaan nauttia hyasintistä myös tänäkin talvena :-) Nyt kukka on kunniapaikalla ruokapöydässä. Sitä saa aina nuuskuttaa ohikulkeissaan ;-)

Vähiin se aika täällä käy ennen kuin loppuu, tällä porukka määrällä. Hiekkiksellä ollaan oltu nyt jokapäivä ja Niko on nauttinut jos on muitakin leikkimässä. Kyllä se vaan on tosi tärkeetä saada ikäistään seuraa (niin pienille kuin isoillekkin), kenen kanssa voi leikkiä ja jutella, vaikka se ei vielä kauhean sosiaalista Nikolla olekkaan. Juttelee kyllä jo toisille, matkii ja välillä vähän ilkeilee... Uhmis mikä uhmis. Ihana katsoa kun poika nauttii! Ja äiti saa samalla turista muiden mammojen, siis "ladyjen" kanssa ;-)

Kyllä taas tänään tuli peruna-sipulisekoitusta ikävä. Tein kinkkukiusausta ja siihen joutuu kaiken pienimään alusta alkaen. Ensimmäiseksi Suomessa käyn valitsemassa pakastealtaasta kaikenlaista puolivalmista ja nautin sitten ruoanlaiton helppoudesta! Ja valmiiksi grillattua kanaa palvelutiskiltä... Ja kunnon leipää!

Isi kävi tänään töiden jälkeen ostamassa meille yhden matkalaukun lisää. Lähti ostamaan samanlaista kuin toinenkin jo on, mutta ei löytynyt. Tai löyty, mutta oli pienempi ja hinta huomattavasti suolaisempi kuin Suomessa. Osti sitten jonku "Diplomat" -merkkisen laukun. Ei tarkempaa tietoa, toivottavasti kestää ainakin tämän reissun. Hyvältä ja toimivalta kyllä näyttää. Hintaa laukulla oli reilut 60 euroo.

Jahas, nyt tuli miehet "viimeiseltä kylpymatkalta" ja nyt on äitin vuoro! Heippa vaan! Kirjoitan vielä huomenna jos suinkin ennätän. Muussa tapauksessa voipi seuraava päivitys tulla vasta Suomesta, omasta kotoa :-) Mutta katellaan!