Ja huomenta! Tänään Niko heräili tunnin myöhempään kuin eilen. Ei siinä äitikään osannut enää jäädä pötkötteleen, vaikka mahdollisuus olisi ollutkin. Kahvin keittoon ja aamupalalle oli noustava. Tänään on tiedossa ostoksilla käyntiä ja isille naprapaattia!

Eilinen päivä meni todella hienosti. Niko nautti olla ulkona, eikä meinannut tulla sisälle ollenkaan! Kahteen otteeseen pojat kävivät pulkalla kuskaamassa puita sisälle kuivumaan, rattikelkkailemassa, lumitöissä jne. Äiti heitti kaikki petivaatteet pihalle ja niin saivat kaikki asumaan muuttaneet pölypunkit kyytiä! Tänään on myös luvassa kovaa pakkasta, joten pihalle pääsee paksu villamatto ja muuta tavaraa.

Se täällä on kyllä tosi ihanaa näin talvella, että tuulettumaan vietävät romppeet voi heitellä pihalle vaikka hankeen, eikä tarvitse pelätä, että ne sotkeutuu. Kunhan muistaa sitten hakea sisälle ennen kuin on menossa nukkumaan. Hurrrrr.... 

Tästä se sitten lähtee ensimmäinen arkipäivä kotona. Odottelen innolla kauppakeikkaa, koska ollaan menossa heti aamusta. Montakohan ihmistä kaupassa on ;-)