NO TÄNÄÄN! Isi istuu istuu jo lentokoneessa, kohta alkavat laskeutua Helsinkiin. Jännää ja ihanaa!!!

Viikko on taas mennyt hurahtamalla. Nikon kanssa on tavattu naapureita ja Nikolla on ollut leikkikavereita. Se on kyllä lämmittänyt äidin mieltä, vaikka sieltä pieni "peto" paljastuukin toisten lasten seurassa.
Pappa pn käynyt meitä ilahduttamassa lähes päivittäin. Kuusimetsään tekivät polun ja kauppareissuja on tehty porukalla. Tosi kivaa on ollut, vaikka isiä onkin ollut ikävä ja iltaisin on öitä laskettu isin tuloon.

Kiinassa alkaa uuden vuoden juhlinnat ihan täydellä tohinalla. Ilotulituksia on kuulemma saanut katsella joka päivä ja meteli on kova. Minua ei taida houkuttaa moiset kekkerit edes ensi vuonna, ihan jo lastenkin takia. Eiköhän me lähtetä ensi vuonnaKIN evakkoon. Ja kun ei muutenkaan olla suurten ihmismassojen ihastelijoita, ei paljoa muita syitä pakoon tarvitse keksiä, varsinkaan Kiinassa...

Äidin yöt ovat menneet entistä huonommiksi. Milloin jalat ovat levottomat, milloin kutittaa, milloin janottaa ja milloin mitäkin. Jospa isi toisi rauhaa äidin yöuniin. Minusta yöt ovat sitä huonommat, mitä enemmän olen touhunnut edellisenä päivänä. Muutaman tunnin kuluttua ei enää haittaa, vaikka synnytyskin käynnistyisi, alkaa tämä oma olokin jo rasittamaan. Odotan jo innolla sitä "painottomuuden tunnetta" taikinavatsan kera ;-) Jospa sitä kohta alkaisi tajuamaankin, että pian meitä on kolmen sijaan neljä! Kyllä tämä toisen odottaminen on huomattavasti huolettomampaa ollut kuin Nikoa odottaessa. Ei mitään hössötystä, hyvä kun neuvolassa muistaa käydä.

Niko lähti ukille ja mummille hoitoon, jotta äiti saa laitella kotia kuntoon ja valmistaa SUOMALAISTA ruokaa isin iloksi. Illalla sitten saunotaan ja varmaan katsotaan niitä euroviisuja, ellei parempaa ole tarjolla.

Ulkona on lauhaa. Lähes nollassa pakkanen ja pientä tuulta. Tulet pihalle palamaan ennen kuin isi tulee, onhan se suuren juhlan aihe!

Nyt valmistelemaan ruokaa, jotta saan kaiken valmiiksi ennen h-hetkeä. Oliskohan ensimmäinen kerta näiden viikkojen aikana kun valmistan kaiken itse alusta asti?! Taitaapa olla.

Hyvää viikonloppua kaikille ja alkavaa kiinalaista uutta vuotta! (Mikähän vuosi se alkaakaan...?)