Minne nuo päivät oikein livahtaakaan! Viime kirjoittamisesta on jo aikaa, vaikka tuntuu että vastahan sitä kirjoitettiin.

Eli viime viikolla äiti kävi neuvolassa ja menee tällä viikolla uudestaan. Aika hassua, että massu mitta on täällä Suomessa 2cm pienempi kuin Kiinassa, mutta kyllä siihen mittaamiseenkin eritavalla paneudutaan ja luotan sen oikeaksi, koska olokin on ollut huomattavasti helpompi kuin Nikoa odottaessa. Tosin puntari on armoton, siitä ei kiloja pois saa edes täällä Suomessa ;-)

Viikonloppuna ulkoilun lomassa kyläiltiin naapurissa, jossa asui "limalisko". Aluksi Niko pelkäsi tätä uutta tuttavuutta, mutta kotiin tultuamme jo leikki itse limaliskoa. Ja tämä lisko oli naapurin pojan hahmo päivähoidosta kotiin tuotuna...

Tänään pakkanen paukku -30 asteessa ja Hangzhoussa hätyytellään +25 asteen rajaa. Aikasta hurjaa! Nyt vois olla mielummin Hangzhoussa, että pääsis vähän ulkoilemaankin.
Noh, ollaan me muuten oltu joka päivä ulkona pari kertaa, mutta tänään taitaa jäädä väliin. Pidetän siivouspäivä, kun siihen on hyvä mahdollisuus :-)

Otsikossa mainitaan nappinavat. No se on Titi Nallea se! Niko kyselee kaikilta;"onko sulla nappinapa?" Jotenkin tuo Titi Nalle on nyt kolahtanut taas pojalle, vaikka nyt istuukin lattialla nudena legoilla rakentamassa Ah tätä Suomalaista rakentamista ja lattialämmitystä! Hurraa! Hurraa! Hurraa!