Viikko on taas mennyt hurahtamalla, päivät eivät ole juurikaan toisistaan poikenneet. Aamupäivät sisällä ja iltapäivällä sitten ulkoilua.
Isin läsnäolosta on nautittu tosissaan. Niko on päässyt ulos räikämään isin kanssa ja äiti on saanut tarpeellisia lepohetkiä. Jalat ja käden alkavat muistuttaa nakkeja ja liikkuminen onkin tuikitärkeää.

Nyt meilläkin on sitten auto. Ostettiin (tai ostetaan maanantaina) pikkuinen Yaris, joka on tosi hyvä peli. Äitikin pääsee kyytiin ilman kumarteluja, joka on tosi luksusta tällä massulla :-)

Nyt on sitten Sapporon MM-kisat alkaneet. Niitä ollaan seurattu aina kun mahdollista, eli äiti ja Niko seuraa aamuisin ja nyt viikonloppuna on myös isi astunut remmiin. Hienosti menee kisat suomalaisilla, ilo katsoa!

Nyt on siis sunnuntai ja huomenna isi taas lähtee töihin. Pitää koittaa saada nukuttua ensi yönä, että jaksaa Nikon kanssa huomenna taas touhuta. Olo onkin ollut huomattavasti helpompi kun olen saanut ottaa rennommin, mutta huomenna se "arki" taas koittaa...

Siinäpä ne tärkeimmät tältä erää. Mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille!