Tänään oli yhtä ihana ilma kuin eilenkin. Just niitä ihania keväisiä ilmoja, jolloin aurinko alkaa jo mukavasti lämmittämään ja vesi tippasee räystäistä. Upeaa!

Eilinen päivä meni hyvin. Aamupäivällä ulkoiltiin ja paistettiin makkaraa pihalla nuotiolla. Nyt alkaa jo äidistä tuntua, että tuo Hiillos alkaa tulla jo korvistakin ulos... isi vain on kyltymätön. Aina on jääkaapissa ja pakastimesa Hiillosta "just in case". Mutta mikään ei voita ulkona, nuotiolla istumista kun aurinkokin siinä vielä niin ihanasti lämmittää.

Vieraita tuli ja meni. Kakku maistui ja äitikin jaksoi ihan mukavasti. Illalla tosin oli jalat aivan järkyttävän turvoksissa, sitä kun ei pystynyt istumaan siisteillä housuilla ja tukiliivillä. Ja sama turvotus jatkuu vaan, tosin nyt se on levinnyt jo joka paikkaan. Onneksi on noita isukin vanhoja kalsareita. Onneksi meissä on vähän hamsterin vikaa, eihän sitä kaikkea kannata pois heittää ;-)

Tänään on otettu sitten vähän rennommin. Käytiin autoajelulla meidän pikku paholaisella ja kävelyllä lehmiä etsimässä. Ei näkynyt lehmiä laitumella, mutta Nikolle riitti lehmän haju. Äitikin jaksoi ihan mukavasti kävellä, vaikka jalat tuntuivatkin kahdelta lyijypuntilta. Pojat lähtivät vielä pulkkamäkeen portailla syödyn välipalan jälkeen ja äiti suunnisti sisälle. Soffalla oli ihan mukavaa istua jädepurkin kanssa ja katsoa filmiä! Milloin lie viimeksi moista harrastanut, ei aavistustakaan, mutta hyvää teki ;-) Pitää ottaa uusiksi tässä joskus kun ennättää...