Terveisiä suolta! Täällä on nyt kevätpäivä parhaimmillaan ja jo kolmas hankikelipäivä menossa. Pojat ovat käyneet nauttimassa hangista jo parina päivänä, tänään äitikin otti tästä nautinnosta omansa ja johan oli mukavaa. Suo, joka alkaa tuolta tontin reunalta on oiva paikka käydä harrastamassa keväistä hankikävelyä. Se hiljaisuus ja puhtaus, joka siellä on, on aivan mahtavaa. Sitä ei voi kuvailla, ellei toinen ole sitä koskaan kokenut.

Millan kanssa kaikki menee hyvin, samoin Nikon. Neitiä saatiin tänään nukuttaa ulkona jo 50min! Tosi kivaa, ettei tarvitse miettiä Nikolle ulkoiluttajaa, kun voidaan Millan kanssa lähteä pihalle isoveljen kanssa. Vielä kun piha ja tiet sulaa, alkaa olla vaunukelit mallillaan. Niin, meidän pitää jo ruveta miettimään asioita vähän tuolta kantilta "ilman isää". Isillä on enää muutama päivä aikaa olla meidän kanssa täällä kotona. Voitas kyllä lähteä mukaankin äidin kunnon puitteissa, mutta muuten ei.

Eilen käyntiin laittamassa Millan passianomus vireille. Kuvan ottaminen se vasta haasteellista olikin! Ensin meitä itketti, mutta lopulta neitiä kiinnosti ympäristö siinä määrin, että äidin piti jo melkein pitää päätä paikoillaan, että ennätettiin kuva ottaa! Katsetta ei tosin saatu kameraan, mutta ei tuo näyttänyt haittaavan passia haettaessa.

Huomenna aamusta isi ajatteli tuoda tänne "maalle" pari kiinalaista työtekijää, jotka ovat olleet täällä Suomessa nyt jo useamman viikon. Tarkoituksena olisi viedä heidät tuonne suolle harrastamaan hankikävelyä ja sen päätteeksi syömään makkaraa nuotiolla. Äiti ja Milla eivät osallistu "kekkereihin", mutta toivottavasti kiinalaiset saavat unohtumattoman elämyksen hangilla liikkumisesta kevät auringossa ja puhtaassa ilmassa :-)

Jep jep. Tähän loppuun saatan sitten vielä lisätä joitakin kuvia tältä viikolta, kunhan ennätän ladata ne ensin tänne vuodatuksen puolelle.

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

Tässä pari kuvaa ristiäisistä:

Kastepöytänä toimi meidän ruokapöytä. Huomatkaa upea äiti-lapsi kimppu. Tuo oli minulle uutta ja tuo nauha ilmeisesti kuvastaa napanuoraa?! Tietääkö joku tarkemmin tästä kimpusta?

469605.jpg

Tässä "actionia": Pappi kastaa, Henkka pitää Millaa, äiti laittaa tuttia huutavalle neidolle ja isi ottaa valokuvaa. Niko istuu puulaatikon päällä. (Näkyy papin ja äidin välistä ;-))

469620.jpg