Tänään Niko täyttää 3-vuotta! Onnea ihana pieni kullanmuru! Lahjoillahan se päivä on lähtenyt liikkeelle... ja laululla.

Ensin oli ajatus järkätä syntymäpäivät, joihin kutsuisi Nikon kavereita, mutta sattuneesta syystä ei äiti jaksanutkaan ruveta juhlia järjestämään. Nyt sitten juhlitaan ihan sukulaisten kesken ja kakkukin on tilattu pitopalvelusta.

Vauveli ei ole vielä halunnut tulla tähän maailmaan. Kovasti välillä jo supistelee, mutta ei kipeästi, joten ei taideta saada toista lasta samalla syntymäpäivälle. Noh, Niko syntyi viikon myöhässä, jos tulokaskin seuraa sitten samaa aikataulua.

Tällä viikolla on ollut aivan mahtavat ulkoilukelit. Muutama aste pakkasta on tiennyt sen, että Nikon kanssa on sitten oltu ulkona ihan urakalla. Äkkiä menee kaksi tuntia kun ensin tekee tunnin lumitöitä ja toisen mokoman leikkii tai potkuttelee. Meillä on hupina käydä "isontien" varressa katsomassa näkyykö autoja. Kolme autoa on jo hyvä saalis! "Hieman" rauhallisempaa kuin Kiinassa, joka käväsee aina mielessä tuolla tienposkessa ollessa.

Eilen käytiin metsästämässä Nikolle ja Juholle Kiinaan haalareita, mutta ei vielä löytynyt. Alesta siis. Tyttöjen värejä on, mutta ei pojille. Onkohan poikalapsia enemmän kuin tyttöjä?! Noh, Niko sai syntymäpäivälahjaksi "Postimies Paten", joka pientämiestä niin kovasti kiinnosti ja samalla ostettiin ensi talveksi GoreTexin kengät, ne on nyt jo niin hyviksi havaittu tälläkin reissulla.

Nyt aloittamaan päivän askareet. Pitää järkätä vähän syntymäpäiviä ja katsoa astiatilannetta, että pitääkö käydä ostamassa kestiksiä, ettei tarvitse kakkua ruokalautaselta tarjoilla... Osa astioistahan on siellä Kiinan kotona.

Jeps, nyt loppu seisoskelu, nuo kaksi pötkyä, joita jaloiksi kutsutaan ilman turvotusta, vaativat nyt liikuntaa. Hyvää viikonloppua!