Jep jep, eilen oli etova olo ja olin ihan vellillä. Iltapäivällä mittasin kuumeen kun oli niin kurja olo ja liki 38 astetta saatiin mittariin. Päivä menikin sohvalla istuen/maaten, Milla sylissä. Niko touhus mitä touhus. Illalla iskä käytti Nikon ulkona ja pitkässä kylvyssä, siinä äiti ja Milla otti torkut sohvalla.

Vellinä näytän olevan edelleenkin, mutta kuume tuntuu olevan poissa. Pitää vielä mitata, ennen kuin suunnitellaan minnekkään lähtemäistä.

Niin, Nikolla alkoi nuha heti maanantaina kun tänne tultiin. Eilen alkoi Milla kuulostaa tukkoselle.. Ilmastointia on pidetty tosi vähän päällä, eilen ei ollenkaan. Vain kyrsii tämä haiseva talo :-(. Taloasioista kirjoitan sitten uudemman kerran. Nyt ei kerkee, eikä "hermo" anna myöten kirjoittaa. On nimittäin sellainen tarina tuo uuden talon saanti, että ei ole tosikaan... Koitan kirjoittaa tänään, jos kerkeen/ viitsiin ruveta asiaa miettimään "kiinalaisittain".

Hei muuten, näkyykö tämä sivu ihan normaalisti? Mulla ilmesty ihme tekstiä tuohon sivu palkkiin kun kävin päivittämässä Millan nimen sinne.