Eilen alkoi sitten isin vatsatauti. Kuumetta ei kuulemma ole, mutta muuten ihan samaa luokkaa. Noh, sen pitäisi tänään mennä sitten jo ohi, jos on samaa tautia. Mitähän lie ollaan syöty, mitä Niko ei ole, hänellä kun ei ole mitään ongelmia. Onneksi.

Eilen alkoi sitten normaali viikonlopun vietto täällä Kiinassa, eli lähdimme shoppailemaan! Nyt tosin voidaan valita vain rauhallisia kauppoja niin Millan kuin Nikonkin takia. (Lue; äidin ja isin hermot eivät kestä yli kiinnostuneita paikallisia kurkkimassa ja koskettelemassa vauvaa ja uhmaikäisen pojan kiinni piteleminen väen tungoksessa on myös hermoja raastavaa.) Kävimme Decathlonissa ja Metrossa. Decathlonista sain alesta Millalle ensi talveksi vaatetta, toivottavasti sitten mahtuvat vielä! Metrosta paras ostos oli varmaan itikkaverkot (teltat) sänkyjen päälle, jos ne nyt vain ovat sitten sopivat... Koitan sitten ottaa kuvan, kun saadaan viritettyä. (Nyt aamullakin mun kantapään kimpussa kävi itikka, pariin kohtaan tökki. Sain sen "grillattua" mainiolla sähkömailla! Jess! Kumpikohan voitti tämän erän, itikalla oli massu täynnä kun sen nappasin...)

Ilmat ovat nyt mukavia täällä Hangzhoussa. Lämpötila huilaa varmaan 20 - 30 asteen välillä, eli pitkähihaisa ei tartte päälle laitaa. Hameita/mekkoja pitäs päästä ostamaan tai teettämään, niitä kun ei vaatevarastossa kauheasti ole. Paitoja on niin helppo ostaa ja niitä kans löytyykin.

Taidan kavuta vielä Millan viereen pötkötteleen kun kaikki muutkin vielä nukkuu. Ihanaa pötkähtää lämpimän peiton allle vähän nautiskelmaan rauhallisuudesta näin aamutuimaan. Mukavaa sunnuntaita!