Aurinko meitä lämmittää... tai paremminkin sanottuna kuumottaa! Tänään taisi olla yli 30 astetta lämmintä ja nyt puolen yön aikaankin on 26 astetta, näköjään, kun tuota sivun säätyttöä vilkaisee.

Massut on taas kondiksessa, eli helpolla päästiin. Päivä - vähän toista ja sillä sipuli.

SE talo, johon meidän piti päästä asumaan, meni nyt sitten kuralle. Ihan tyypillistä täällä Kiinassa.
Kaikki oli hyvin niin kauan. kun tuon "tulevan" talon landlady kuuli, mistä talosta ollaan muuttamassa, löi hän jarrut päälle! Syytä ette koskaan arvaa... No kun tämän talon landlady on "tulevan" talon ystävä, ei hän voi ottaa meitä vuokralaisekseen kiinalaisen moraalin takia. Kasvot menee, mutta kummalta??? Ja kaiken huipuksi tämä talo, jossa nyt asumme, on MYYNNISSÄ! Mutta sekään ei auta asiaa. Kun ei meille sitä "uutta" taloa anneta niin ei. Kiinalaiset...
Nyt on sitten kiinteistön välittäjä ruvennut meille soitteleen, että voisivatko käyttää milloin ketäkin ostajaehdokkaita tätä taloa sisältä katsomassa (tuolla niitä hyppii pihalla päivästä toiseen tollistelemassa ilman eri lupaa...). Ajattelin olla niin kelju, etten päästä ketään ostajia tänne sisälle. Sanon vain, ettei kuulu suomalaiseen moraaliin. Mutta toisaalta, suomalainen moraali sallii neuvottelun ja neuvottelun kohteena olisi se "uusi" talo. Mielestäni meidän ei tarvitse joustaa yhtään sen enempää kuin ei heidänkään. Potut pottuina, ja vieläpä suomalaisina pottuina. Ja sitä paitsi, niitä katsojia ei tule yksi tai kaksi vaan yleensä 5-6 tollistelijaa ja kuka heidän peräänsä täällä talon sisällä sitten katsoisi??? Minä kahden tenavan kassa, joista toiselle olen mahdollisesti vaihtamassa kakkavaippaa.
Uusin lista MEILLE vapaista taloista saatiin tänään. Ei mitään uutta, mutta jospa niistä meille uusi koti löytyy. Totuus on kuitenkin se, että mikä tahansa muu talo täällä on huomattavasti paremmassa kunnossa kuin tämä meidän haiseva talomme, joten ei mennä ainakaan ojasta allikkoon... ehkä. (Olemmehan kiinassa...)

Ja sitten muihin aiheisiin. (Ylen uutiset ;-))
Tilattiin jo toisen kerran ruoat Shanghaista ja kyllä täytyy sanoa, että olen aikasta myyty tuolle CityShopille. Tuotteet on tosi hyviä. Ainoa huono puoli on, ettei heiltä aina saa kaikkea haluamaansa. Noh, otetaan säästön kannalta. Ilmankin pärjätään, ei ne niin kriittisiä tavaroita ole olleet. Toki välillä olisi kiva päästä käymään kaupassa ihan yksin ja katella siellä paljon muutakin. Noh, kunhan Milla vähän kasvaa niin sitten voin lähteä muutamiksi tunneiksi "omalle ajalle" ja jättää pojat hoitamaan Millaa.

Ja sitten vielä loppu "pläjäyksenä" meidän ihanat lapset. Kuten huomaatte, Niko on "vanhentunut" ihan silmissä muutaman viikon aikana ;-) (Kuva on tosin otettu jo Suomessa Vapun aikaan...)

Päivänsäde
605872.jpg

Ja menninkäinen
605869.jpg