Kuumaa kuumaa. Blogin mukaan 39 astetta ulkona ja sen kyllä uskon.
Aamusella äiti, Niko ja Milla ovat käynyt ulkoilemassa lasten leikkipaikkoja tutkailemassa. On erilaisia kiipeilytelineitä, liukumäkiä, kiikkuja ja hiekkalaatikoita, jotka kyllä ovat ennemminkin kauniita, pientä valkoista kiveä olevia koristealtaita, jossa ei hiekkakakkuja kokoon saa, mutta kyllä sitä kiveä voisi kuormurilla kuskata.

Hurja isi osti sitten fillarin ja on ruvennut sillä kulkemaan töissä. Ihan mielenkiintoisia tarinoita pyöräilystä on saatu kuulla, ja myös siitä, miten "ennakoiva ajo" on saanut ihan uudet mittasuhteet täällä Kiinan pyöräteillä. Jospa isi kertoo joskus matkoistaan ihan omassa osassa, jos vähän häntä houkuttelen ;-)

Nyt alkaa olla koti mallillaan. Tosin osa laatikoista odottaa vielä, että me ostamme itse muutamia huonekaluja, jotka sitten viemme Suomeen mennessämme.
Landlordi on aikasta järkevä mies. Kun huomasi, ettei hänen ostamansa huonekalut meitä oikein ilahduttanut, on hän hakenut huonekalut pois ja antoi meille rahaa ostamista varten, ja niin me sitten viime viikonloppuna ostaa päräytimme pari hyllykköä. Vielä on hänen piikkiinsä ostettavana olohuoneeseen sivupöytä ja makkariin lipasto. Lipastoa ei nyt vielä ennätetty katsella, joten Millankin vaatteet saavat vielä toistaiseksi asustaa äityspakkauksessa ja rattaiden kopassa :-)

Loma lähestyy. Perjantaina lähdetään Shanghaihin, josta matka jatkuu seuraavana aamuna sitten Bankokiin ja illalla sieltä sitten kohti ihailemaamme Krabia. Hotelli on nyt eri, mutta ainakin ulkoapäin puitteet olivat hienot, sitä kun viime reissullamme jo vähän vilkuiltiin.
Krabilla olemme viikon verran ja sieltä sitten paluu matkalla pysähdytään Bankokissa kolmen yön verran.
Olisikohan jollakin vinkkejä, minne lapsiperheen kannattaisi ehdottomasti mennä käymään? Onko mitään oikein hyvää lasten leikkipaikkaa, jossa Niko saisi purkaa ylimääräistä virtaa? Shoppailusta ei kauheasti tällä porukalla ole innostuttu, mutta jos jotain ihan loistavan rauhallista, tilavaa, lapsiystävällistä paikkaa jollain olisi tiedossa, otetaan tieto kyllä mielellään vastaan.

Ja haussa meillä on Millalle sopivat uikkarit tai sitten uimaan tarkoitetut vaipat. Jos on tietoa, mistä niitä Thaimaassa saa, tai täältä Kiinasta, otetaan sekin tieto mielellään vastaan.

Mutta nyt muihin hommiin. Lapset nukkuu ja vielä on tälle illalle tehtävää, jotta äiti itse malttaa rauhoittua.

Heippa taas tällä erää!