Huomenna sitä sitten lähdetään Shanghaihin, joten tämä lienee jää viimeiseksi postaukseksi pariin viikkoon. Katotaan nyt, pääsenkö siellä kirjoittamaan, tuskimpa kuitenkaan.

Tavarat on pakkaamatta. Millalle olen saanut vaatteet ja lääkkeet ym. tykötarpeet matkalaukkuun, mutta en muuta. Onneksi mikään muu ei ole niin kriittistä, niitä voi aina ostaa paikan päältä. Kunhan on liput, passit ja luottokortti matkassa, niillä pääsee perille ja saa ostettua puuttuvan tavaran. Tämän ajattelutavan olen onneksi oppinut mieheltäni :-)

Illalla käytiin ostamassa muutama litra vettä kun iso tonkka alkaa olla tyhjä, eikä viitsitä tilata uutta tänne pilaantumaan. Ostettiin myös karkkia matkalle ja Nikolle pieni hyrrälelu. Matkalla käytiin isille esittelemässä tähän mennessä kolutuista leikkipaikoista paras. Siellä on muistaakseni viisi liukumäkeä, joista yksi on "tuubi". Se on nyt Nikolle mieluisin. Löydettiin me tänään sellainen köysirata systeemikin, mutta sitten tuli kiire kotia kun äiti muisti jättäneensä parsakaalet kiehumaan... Huh, onneksi oli vielä vettä jäljellä, vain parsakaalet olivat "hieman" liian pehmeitä ;-)

Eli kotiin palataan sitten parin viikon päästä. Shanghaissa yksi yö kun paluu lento on niin myöhäinen. Saadaan sitten perjantaina käydä vielä Ikealla kun on auto käytössä.

Hei vaan ja mukavaa alkanutta elokuuta kaikille!