No ei tässä hirveesti ole kuvia itse Hong Kongista, mutta meidän matkasta sinne kuitenkin!

879074.jpg
Pari päivää oltiin välillä kotona ja taas mentiin!
Pikku neiti on tyytyväinen kunhan vain ruoat kulkevat mukana, matkaväsymystä ei tämän pienen ihmisen ilmeestä löydä etsimälläkään. Tässä ollaan siis jo Hangzhoun lentoasemalla.

879080.jpg
Tässä "hemaiseva" kuva ensimmäisen hotellimme ikkunasta... Hotelli ei ollut ihan yhtä huonoa tasoa, mutta kuva kertoo paljon ympäristöstä ja sen tarjoamista palveluista.

879086.jpg
Ja tässä piti olla kuva "hienon" ravintolan kala-akvaariosta, jossa killui kuollut kala! Joo, altaita ennätettiin ruveta putsaamaan, mutta ei kaloilla altaissa mitään viihdykettä ollutkaan. Eli kalat ylös ja pesemään vaan! Voi poloiset. Oliko sittenkin helpotus sille yhdelle kalalle, että sattui kuolemaan...

879091.jpg
Lippo jyrää myös Hong Kongissa, ei vain Oulussa ;-)

879101.jpg
Lastenlääkäreiden vastaanotolla oli hieno puinen junarata, jonka ääreltä Nikoa ei meinattu saada pois ollenkaan.

879110.jpg
Tässä kuva meidän toisen fiasko-hotellimme "ravintolasta", jossa ei ollut muita asiakkaita kuin me. Ympäristö oli yhtä viihtyisä kuin ensimmäisessäkin hotellissa... Vain kala-allas puuttui.

879116.jpg
Tässä todistusaineistoa, että meillä oli Nikon hukattu laukku mukana vielä, kun lähdimme toisesta hotellista kolmanteen. Eli tuo sininen Mikki-reppu, joka on äitillä rollin päällä. Ja onneksi lauku löytyikin jostain :-) Ja katsokaa tuota pienen miehen ilmettä.  Se on Disneylandin aiheuttamaa ennakko iloa :-D

879125.jpg
Matkatavarat on viety viimeisen yön hotelliin, aamupala syöty ja  ollaan matkalla Disneylandiin, lämpömittarin noustessa matkan kuumimpiin lukemiin... Hieno silta, vai mitä?

879151.jpg
Portilla ollaan!

879161.jpg
Heti sisälle päästyämme törmäsimme tuttuihimme, Mikkiin ja Minniin! Olisittepa nähneet millaisen kiljumisen nämä hahot saivat aikaan pienimmissä vieraissa :-)

879176.jpg
Äiti ja Milla "rolliparkissa" odottamassa miehiä, jotka jonottivat Dumbon kyytiin.

879177.jpg
Isin ja Nikon ottama kuva Dumbon kyydistä.

879184.jpg
Dumbolta matka suuntautui Ihmeelliseen puutarhaan, jossa sai tavata Disneyn hahmoja. Äiti ja Milla jätettiin kylmästi puutarhan ulkopuolelle, koska sinne ei saanut mennä rattaiden kanssa, joissa Milla nukkui... Ärrrr... sanoi äiti :-(

879240.jpg
Ja Mikin lisäksi miehiä viihdyttivät myös Tiku ja Taku!

879246.jpg
Pikaisen Disneylandin reissun jälkeen palasimme hotellillemme syömään ja tässä kuva hotellimme ikkunasta. Vähän toista kuin aikasempien hotelliemme maisemat...

879251.jpg
Tässä Niko nauttii välipalaa, ennen ostoksille lähtöä.

879260.jpg
Seuraavana päivänä (sunnuntaina) oli tarkoitus lähteä tällä koneella sitten takaisin Hangzhouhun, kunnes...879268.jpg
Kone palasi kiitoradalta takaisin terminaaliin, koska 1. moottorissa oli ilmaantunut vikaa ja jouduimme vaihtamaan konetta, johon "tuhraantui sitten kaksi tuntia ylimääräistä aikaa.

Siinäpä osa Honkkareiden kuvista. Seuraavaksi laitan varmaan kuvasatoa täältä meiltä kotoa!