Lauantaita elellään. Tänä viikonloppuna työläaiset ovat töissä, jotta saavat koko ensi viikon vapaaksi. Meidän isi ei pidä lomaa vielä ensi viikolla, vaan sitten seuraava viikko on meillä lomaa, jonka lähdemme sitten viettämään Hong Kongiin.

Äidillä on kova nuha. Mistä lie pöpön saanut, vilustumisesta ei voi olla kyse, lämpötilat kun paukkuvat kokoajan 20 – 30 välillä. Nyt pitää vaan toivoa, että lapset ainakin säästyisivät taudilta, onhan ensi viikonloppuna formuloita tiedossa.

Aalto, tai paremminkin aallokko tuli ja meni. Ihmisiä oli runsaasti seuraamassa tuota joelle ilmestyvää ihmettä. Itse tosin odotin jotain mullistavaa, mutta aika laimeaa oli. Ilma oli todella kostea ja pimeä, ukkonenkin päätti muutaman kerran paukahdella.

941381.jpg

941385.jpg

941383.jpg

(Tässä ylimääräinen kuva, jossa näkyy hyvin paikallinen muoti kuumaan aikaan. Pyyhe päähän ja menoksi. Jaksaa katsella aallokoita.)

Ollaan me noita aaltoja ennenkin tuossa joella nähneet, ne vain taisivat olla isoimpia juuri eilen. Tänäänkin oli ihmisiä kertynyt joen varteen, me vaan ei muistettu olla katsomassa tarpeeksi ajoissa, aalto oli jo mennyt menojaan.

Tässä tulee vielä pari kuvaa, mitä me perjantaina tehtiin, aaltojen katselun lisäksi

941377.jpg

Rakennettiin maja sohvatyynyistä

941379.jpg

Ja tehtiin hyppelypaikka olkkarin lattialle, jonne oli kasattu kaikki talon tyynyt. Kiitti vaan vinkistä Kotirouva ;-)

Milla nukkui eilen huonosti päiväuni, mutta tänään tuntuu ottavan univelat takaisin. Tyttö nukkua posottaa pitkiä pätkiä, joka meille Nikon kanssa tietenkin sopii, saahaan touhuta yhteisiä juttuja, ja se on pojalle mieleen. Ollaan pelattu muistipeliä, puhalleltu saippuakuplia, leikitty muovailuvahoilla jne. Ulos poika ei halunnut, enkä vajaakuntoisena viitsinyt häntä sinne pakottaakkaan, vaikka ilma on tosi hyvä, pilvipoutainen.

Tänään äiti joutui tekemään pienen ihmeen, koska vesi oli loppu. Eli piti tilata itse vettä puhelimitse, eikä se ole helppoa kun kerrostalossa asuu. On erikseen numerot unitille, blockille ja vielä asunnolle. Myöskin veden "merkki" pitää sanoa puhelimeen. Toisessa päässä kävi kolme eri mieshenkilöä kuuntelemassa, että mitä tuo rouva yrittää sanoa osotteekseen. Viimeisenä taisi olla se meidän vesipoika, joka varmaan arvasi, kuka soittaa. Tuskin osasin sanoa osoitetta niin, että edes hän ymmärsi J Mutta vettä kuitenkin saatiin ja se on pääasia.

Isikin on jo töistä kotiutunut ja Milla on päiväunilla. Äiti suunnittelee mokkapalojen tekoa, josko löytyisi ainekset kaapista… Pojat pelaa Nintendoa, kuinkas muutenkaan. Nyt on isilläkin "hyvä syy" pelata pelejä, tarvitseehan Niko kaverin ;-)  Mutta nyt kaappeja tonkimaan. Heippa taas tältä erää.

(Lisäys: Nyt on ilta ja mokkapalat tuli tehtyä. Telkusta katsotaan Zorron paluuta, lapset kun ovat jo nukkumassa :-))