Näyttäs siltä, että trooppinen myrksy WIPHA, saavuttaa Hangzhoun viimeistään aamulla. Kotirouvan innoittamana laitan minäkin blogiin linkin, josta voi käydä tuon myrskyn liikkeitä seuraamassa. Eli http://tsr.mssl.ucl.ac.uk/tracker/dynamic/main.html. Kiitos linkistä Kotirouvalle ja hänen toiselle puoliskolleen! Eli jos ei meistä kuulu mitään vähään aikaan, on nettiyhteydet kärsineet myrskyssä.

Ei tässä mitään uutisia muuta tällä kertaa... No jos nyt hakemalla hakee, käytiin pikaisesti akvaariossa muksujen kanssa. Niko oli niin tottelemattomalla päällä, että ko. reissu läheni painajaista. Kotimatkalla puistonvartija huusi pojalle ja minulle ja pojan housut olivat reiteen saakka märät... Joo, vesilammikoissahan ne kastuu ja jos menee "tärkeitä" kylttejä siirtämään, kuten keskellä rapakkoa oleva parkkeerauskielto -merkkiä, toki siinä vartijakin jo korottaa ääntään äidin riemuksi. Poika ei tietenkään ollut moksiskaan!

Iltapäivällä tehtiin Jaanuskan ohjeen mukaista omppupiirakkaa. NAMI! Oli tosi hyvää! Shao Li kuori ja pieni omput ja me Nikon kanssa tehtiin pohjataikina. Tosi ihanaa kun ei itse tarvinnut noita omppuja ruveta kuorimaan, olisi jäänyt pian piirakka tekemättä, Milla olis kuitenkin ennättänyt herätä jo moneen kertaan...

Nyt naputellaan isin kanssa koneita. Minä teen mitä mieleen juolahtaa ja isi tekee töitä. Lapset nukkuu. Vihdoinkin.

Hei vaan ja palataan sitten myrskyn jälkeen! (Jos se nyt edes tänne kovana tuleekaan.)