(Kirj. torstaina, julk. perjantaina)

Ei tullut myrskyä ei. Hyvä niin, vaikkakin olisi ollut hienoa nähdä tuo luonnon voima. Innolla odotin, miten joki reagoi taifuuniin. Mutta tärkeintä kuitenkin, etteivät kodit mene  ihmisiltä. Eihän meillä täällä mitään hätää olisi, mutta nuo hökkelit tuolla katujen varsilla. Ne olisivat varmasti olleet kovalla koituksella.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Normaaliin ollaan siis palattu. Jokiliikenee on normalisoitunut, samoin päivin-öin virtaava vilkas kuorma-autoliikenne tuossa rantatiellä. Oli se aikasta aavemaisen tuntuista kun oli yksi ilta ja yö täysin hiljaista. Ei auton autoa menny  tavallisesti todalla vilkkaalla tiellä. Ilma oli kyllä eilen todella kirkas sateen taukojen aikana. Tänäänkin on ihan oikeaa sinitaivasta näkynyt J. Ollaan ulkoiltu ja käyty kannattamassa alueemme  loistavaa pikkukauppaa. Eikö olekkin hienosti piilotettu kaupassa käynnin todellinen syy, että kävimme ostamassa kaikkea ylimääräistä herkkua. Tekosyy on mielestäni tässä asiassa täysin oikeutettu ;-)            

Shao Li (ayi) ei tulekkaan perjantaina töihin. Eli pitää nyt elää siivosti. Yksi suomalasperhe on taas pakkaamassa tavaransa ja suuntaamassa kohti kotisuomea ja Shao Li on heillä auttamassa koko päivän. Niin sitä porukka täällä vähenee. On tosin tullut uusiakin tilalle, mutta ei samassa määrin kuin pois lähteviä on. (Vissiin...).

Nyt pitää lopettaa, Millis kaipaa huomiota. Heippa ja palataan!