Selkenihän se ilma vihdoinkin. Oikeastaan koko viikon on ilma ollut sumuinen, tänään se oli tosi sumuinen, siltaakaan ei näkynyt kuin kuvitelmissa, silti isi lähti rohkeasti pyöräilemään kohti työpaikkaa ja Kotirouva oli käynyt Shanghaissa, onneksi hengissä kotia selvisi.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Tämä päivä on vierähtänyt ihan kotosalla. Nikokaan ei halunnut lähteä ulos, joten leivottiin sitten sämpylöitä ja johan tuli hyviä! Kyllä oli äidillä hyvä apulainen sämpylöitä tekemässä, eihän ne muuten olis niin hyviltä maistuneetkaan. Muutenkin tänään oli vähän sellainen Niko-äiti päivä. Poika tuntui tänään kaipaavan äidin seuraa, niinpä annettiin Milla vaihteeksi ayin hoitoon.  Leipomisen lisäksi käytiin vähän läpi Nikon leluja ja annettiin pois, millä poika ei enää halunnut leikkiä.

Tuo keli on kyllä ihmeellinen. Hetkessä selkeni ja alkoi tihkuttamaan vettä. Mitähän tuo sumu on? Onko se saatetta? Ilmankosteutta? Itse epäilen, että molempien sekoitus, sen kun välillä ihan suussaan maistaa tuon likaisen ilman ja silloin ei kyllä tee mieli ulos. On se jänää, miten Suomessa katsoo ulos ikkunasta ja jos sataa, ei voi mennä ulos. Täällä pitää sateen lisäksi käydä haistelemassa, tai paremminkin sanottuna "maistelemassa" ilmaa, viitsiikö sinne lapsia viedä. Noh, onneksi nuo ihan hurjimmat päivät ovat harvinaisia ja yleensä ulos voi mennä jos vain huvittaa.

Tästä tuli vähän tällainen väkisin väännetty kirjoitus, mutta kirjoitinpa kuitenkin. Heippa tältä erää!