Niin se alkaa taas olla viikonloppu takana. Aurinko on paistanut koko viikonlopun ja lämmintä on ollut lähempänä 20-astetta. Sunnuntai-illassa mennään, mutta mitä me on tehty viikonloppuna.

Lauantaina käytiin vähän shoppailemassa kaupungilla ja syömässä. Syönnin jälkeen käytiin hedelmämarketissa ja kyllä, joulu on tulossa koska mansikat olivat saapuneet kauppaan! Erilaista tuoretavaraa tuli ostettua pari kassillista, oli ne niin hyvän näköisiä. Äiti ja lapset hyppäsivät taksiin ja isi lähti vielä hierojalle. Oli kuulemma ollut hyvä paikka, jonne täytyy mennä uudestaankin, joten varmaan äiti käy kans paikkaa kokeilemassa sitten, kun ei muuta tekemistä enää keksi.

Tuonne kaupunkiin mennessämme sattui sellainen ihme kuin englantia puhuva taksikuski! Oli se aika erikoisen kuulosta kun taksikuski Hangzhoussa puhui englantia ja hän sitten puhuikin ihan mielellään niitä näitä. Kertoi mm. että hänen kaverinsa oli ollut Euroopassa ja oli kertonut palattuaan, että Euroopassa ollaan kehityksessä noin 20-vuotta edellä Kiinaa. Varmaan pitää paikkansa.

Tämä taksikuski kertoi meille, mistä löytyy hyvät lastenvaatemarkkinat. Markkinapaikka toimii periaatteella, että kauppiaat hakevat aamupäivällä vaatteita kauppoihin myytäväksi keskikaupungille ja sitten ylijäämät myydään markkinoilla iltapäivällä. Tänne sitten suuntasimme sunnuntaina.

Latenvaatemarkkinat oli aivan uskomaton paikka! Mitä nyt ennätettiin siinä katsella, niin siellä on kaksi hirvittävän isoa rakennusta useassa kerroksessa ihan täynnä ihania lastenvaatteita! Ja me kun ollaan luultu, ettei Hangzhousta saa kunnon lastenvaatteita! Jos vain aikaa olisi ollut enemmän, olisi äiti kyllä lähtenyt käsivarret pitkänä kasseja kantaen kotia. Tällä kertaa kuitenkin ostettiin vain, mitä mentiin ostamaankin. Sukat myytiin paketeissa, joissa oli noin 10 paria sukkia. Tällainen paketti maksoi 35RMB! Ja laadultaan olivat hyviä sukkia. Kappa ja Disney. Nikolle tuli ostettua noin 20 paria sukkia. (Riittääköhän nuo? ;-)). Niko sai myös vuorelliset puuvillahousut (60RMB) ja vaelluskengät, PathFinder (200RMB). Millalle löytyi ihania, salmiakkikuvioisia liukuestepolvisukkia paketti. (35RMB) ja ihanat karvavuorelliset nahkakengät (25RMB). Nyt äiti tietää, minne menee aikaansa viettämään, jos ei hieronta kiinnosta ;-)

Illalla tuotiin taas ruoat kotia saakka ja niillä pärjätään taas ensi viikko. Voiko sitä enää enempää toivoa? Tämä on äärettömän helppoa ja mukavaa! Tämä päivä oli kyllä hyvä päivä. Jäi niin hyvä mieli noista markkinoista ja kaiken kruunasi hyvä ruoka. Niinhän sitä sanotaan, että; "hyvä ruoka, parempi mieli". Ja tämä ei sitten ollut mainos...

1087020.jpg

Piti sitten vielä ottaa tuosta sukka-armeijastakin kuva, oli niitä niin "järeton" määrä pilkkahintaan.Kahdet puuttuu, ne on jo lapsilla jalassa :-)