Niin siinä  sitten kävi, että Millallekkin nousi kuume eilen illalla. Tänä aamuna mitattiin 37.9. Kova, rohiseva yskä ja nenä vuotaa ihan kokoajan kirkasta eritettä. Ruoka ei oikein maistu, mutta virtaa tytössä kuitenkin riittää särkylääkkeen oton jälkeen.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Nikolla nousi kuume taas eilen illalla. Samat lukemat kuin Millalle. Nikolle annetaan antibioottia edelleen kaksi kertaa vuorokaudessa, maanantaina jatketaan kerran päivässä.

Miten Suomessa, sairastavatko lapset  näin pitkiä pätkiä? Onko lapsilla nuhat ja yskät yli kolme viikkoa? Meillähän nuhat alkoivat Suomessa, viikko ennen lähtöä ja edelleen jatkuu, eli kolme viikkoa on täynnä ja nyt lapsille nousi nuo kuumeet. Saivat jonku lisäpöpön tuolta koulusta. Ehkä. Pitänee käyttää Milla vielä erikseen lääkärissä, jos ei ala suosiolla olo paranemaan.

Nikohan sairasteli todella vähän ennen tänne muuttoamme, vaikka erinäisissä kerhoissa kävimmekin. Nuhia tuli ja meni, mutta ei mitään näin pitkiä sairasteluja. Onko sattumaa, että muutettiin ja alettiin sairastamaan, olisiko sama ollut edessä myös Suomessa? Varmaan ainakin jossain määrin, jos olisi päiväkerhoon mennyt.

Hangzhoussa sataa lunta jo toista päivää. Eilen oli hauska katsella ikkunasta kun asukkaat leikkivät lumella tuolla keskuspuistossa. Tekivät isoja lumipalloja, leikkivät lumisotaa tai leikkivät muuten vaan lumella. Aikuiset siis. Me täällä odotetaan, että lapset paranee, että päästään tekemään kunnon lumiukko, tuollainen pieni lumihärmä ei vielä meitä saa liikkeelle. Niin, haaveet kullakin.

Ulkona on ollut lämpötila jo pidemmän aikaa 0-asteen korvilla, eikä lämpenevää ole tiedossa säätiedotuksen mukaan. Sisälämpötila ei oikein nouse enää 20-asteen yläpuolelle. Nytkin näyttää pömpeli 19-astetta. Lattiat ovat tosi kylmät, joka ei ole kauhean hyvä asia Millalle. Nyt onkin kaivettu kaikki viltit kaapeista lattioille, jotta lasten ei tarvitse kylmällä lattialla leikkiä.

Koulu on huomiselta päivältä peruttu lumisateesta johtuen, tuli juuri tekstiviesti. Eivät varmaan halua ottaa mitään riskejä kuljetuksissa olevien lasten osalta ja peruvat koko koulupäivän. Hyvä niin. Samaa oltiin itsekkin ajateltu, että jos muuten poika olisi koulukunnossa huomena, ei laiteta menemään jos on pienintäkään vaaraa, että tiet ovat liukkaat.

Että tällasta täälä tällä erää. Tänään varmaan tehdään pannaria tai lettuja, jotta saadaan vähän valoa tähän sairasteluun. (Aika hyvä tekosyy ;-))