Sinne se kevät taas jonnekkin meni. Kylmää on! Tänään oltiin ulkona tunteroinen ja oli pakko tulla sisälle kun alkoi korvia paleltamaan. Nikokin halusi jo mielellään lämpimään, vaikka hattu olikin päässä. Jännä, miten voi niin äkkiä ilmat vaihdella. Yhdessä hetkessä tuntuu, että kesä on tulossa, toisessa hetkessä ollaan taas kaivelemassa lämmintä vaatetta päälle. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Milla on oppinut seisomaan ilman tukea. Ihana seurata neitiä kun itsekkin pidättää hengitystä seistessään ilman tukea. Siitä se lähtee, äidin ja isin kauhuksi ja iloksi.

Tänään ayi rupesi Millaa kävelyttämään, mutta pyysin lopettamaan. Oli kuin olisi jäykkää nukkea liikutellut, vuorotellen vasenta ja oikeaa puolta, kainaloista kiinni pidellen. Eihän me olla sellaiseen totuttu, meillä annetaan lasten lähteä liikkeelle kun haluavat. Heillä varmaan on ihan erilaiset tavat, lapsilla kun ei varmaan konttaamisvaihetta ole ollenkaan ja se sen kyllä huomaa. Lapset, jotka eivät vielä kävele, ovat todella topakoita! Itseasiassa mielettömän lihavia pötyköitä. Varmaan ruokailusuositukset on samaa luokkaa meidän kanssa, mutta liikkuminen vaan on niin paljon vähäisempää, että ei ennätä kuluttaa. Ja meidän neiti on käsittääkseni sieltä hoikemmasta puolesta, ainakin jos ajattelen Nikoa saman ikäisenä.

Pitää ruveta suunnittelemaan lasten syntymäpäiviä ja leipomaan herkkuja (hyvä tekosyy ;-)). Synttärit pidetään jälkikäteen, Nikoa ajatellen lähes viikko, mutta Millaa ajatellen vain kolme päivää. Syynä tähän on kerma, sitä ei saatu kaupasta! Ja kerman pitää olla President -kermaa, mikään muu ei kelpaa, niissä kun on ikävä sivumaku, yök. Eli tällaisiinkin asioihin voi täällä tyssätä aikomukset, kermaa kun paikalliset eivät käytä ollenkaan. Pitää toivoa, että Cityshopista sitä saataisiin ensi sunnuntaina. Jos ei, pitää käydä sitten ostamassa valmis kakku ja koittaa leipasta jotain muuta mukavaa.

Noniin. Kerrankin sain kirjoitettua kaiken yhtäkyytiä ja meinaan saada laitettua vielä blogiinkin. Oikolukua en jaksa (taaskaan) tehdä, mutta jospa teksti olisi painokelvollista. Hyvää yötä!