Meitä on hellinyt nyt jo pari päivää ihana lämmin ilma. Eilen Niko sai jo ottaa takin pois päältä ulkona ollessamme ja tälle päivälle (perjantaille) on luvattu lämpöä 20 asteen verran! Mutta sitten jo maanantaille näyttäisi olevan räntää tiedossa...<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Keskiviikkona oli oikein piristävä, erilainen päivä. Aamupäivästä kaksi Rosen rouvaa tuli meitä katsomaan ihan kukkakimpun kera! Ihania, tuoksuvia kukkia! Minä en nyt "hortonomina" muista, mitä kukkia ovat, mutta ihana kauniita kuitenkin J

Iltapäivällä tuli eräs kaupungin rouva meitä katsomaan ensimmäistä kertaa. Oli oikein mukava iltapäivä ulkoiluineen kaikkineen. Rouva myös antoi hieman lisävalaisua siihen osoitteenmuutoskortin matkustamiseen tänne meille. Kortti olikin siis löytänyt tiensä HEIDÄN postilaatikkoon, tuonne Hangzhoun keskustaan, josta hänen miehensä oli sen kiikuttanut isille töihin. Että silleen, vielä yksi mutka tähän kortin matkaan ;-)

Torstaina oli sitten Nalle Puhin kirjan nimeä taas lainatakseni; "Melkoinen metelipäivä". Kiinalaiset juhlivat uuden vuoden päättymistä ja pauke oli sen mukainen. Kyllä sitä yöllä 00:30 aikaan, kun paukuttelua oltiin kuuneltu KOKO ilta, olin valmis toivottamaan paukut hevonkuuseen! Aivan järkyttävää pauketta. Selkävääränä kantoivat pommilaatikoita, joissa vähintään 13 isoäänistä ilotulitetta,  tuohon edessämme olevalle portille ja tulta perään. Todella raivostuttavaa, kun yrittää nukkua. Niko nukkui ihan hyvin, mutta Milla ei, koska uni on hampaiden teon vuoksi muutenkin huonoa.

1317845.jpg 

Käsittääkseni tässä kukkii kirsikkapuu! Torstain päiväkävelyllä räpsittynä.

1317853.jpg 

Ja Niko kera kirsikkain

1317915.jpg

Myos muita kevään merkkejä ilmassa. Ruusut, jotka tosin kukkii lähes läpi koko vuoden.

1317921.jpg

Tähän siivoamiseen päättyy uuden vuoden juhliminen 2008. Uskomaton määrä sotkua!

Perjantaina lähdettiin iltapäivällä Roseen kylästelemään. Ilma oli ihanan lämmin ja kirsikkapuut aloittavat kukkimistaan. Todella kauniita puita, niitä olinkin aina haaveillut näkeväni ihan livenä! Niko sai leikkiä Juhon kanssa ja äiti sai jutustella talon rouvan kanssa. Välillä äiti kävi Millan kanssa kävelyllä, hakemassa postin vanhan kodin postilaatikon päältä. Oven edessä oli vielä meidän ovimattokin. Posti oli tullut joskus marraskuussa, eikä talokaan ollut näemmä mennyt kaupaksi, enkä kyllä yhtään ihmettele.

Kotimatkalla haimme vielä isin töistä kotiin. Ensimmäinen kerta, mutta ei ehkä viimeinen, jos vielä teemme Roseen iltapäivään ajoitetun kyläilyreissun. Kotiin ennätimme 19:00 korvilla.

Tänään lauantaina oltiin sitten varattu auto Decathlon-Hola keikkaa varten. Käytiin ostoksilla ja kotimatkalla käytiin vielä "ruokametillä". Niko sai uuden potkulaudan ja sitä miehet kävivät illalla ulkona testaamassa.

Millalla nousi viime yönä korkea kuume. 39.2 kun yöllä mittasin ja annoin lääkettä. Mitään muita oireita ei tytöllä ole, virtaa riittää ja syö hyvin  ja kuumekkin laskee lääkkeillä. Rintarepussa nukkui osan aikaa päivästä ja lopun aikaa istui topakasti kärryissä ostoksilla ollessamme. Iltapäivällä kuumetta oli taas 39.5. Lääkkeellä saatiin taas alas ja nyt tyttö nukkuukin jo yöunia. Epäilen, että vauvarokko olisi päällä, mutta katsotaan vielä. Tänä yönä tai huomenna aamusella jos vielä on kuumetta, taidetaan pysyä kotona. Jos vaikka miehet lähtisivät jossain käymään, että neiti saisi nukutuksikkin muualla kuin sylissä. Pidetään peukkuja, että menisi parempaan suuntaan, tai pitää ruveta miettimään Shanghaihin lääkärille menoa. Toivottavasti ei tarvitse. Jospa taas tämä kirjoittaminen auttaisi asiaa ja neiti paranisi.

Loppukevennykseksi vielä kuva siitä, mitä tapahtuu kun ei uskota äitiä ja isää, ettei patterilla käyvää autoa kannata laittaa tukkaan.

1317934.jpg

Sinnehän sen auto kivasti jäi kiinni ja piti leikata irti. On vain asioita, jotka täytyy oppia kantapään kautta :-D