Jänniä aikoja eletään. Toiset säätiedotukset ovat luvanneet tänne huomiseksi runsaita lumisateita, toiset ennusteet lupailevat auringon paistetta. Ja meitä kiinnostaa tietää asia , koska olemme huomenna lähdössä Hangzhoun kentältä Phukettiin... Siis olisi tarkoitus lähteä...<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Eri sääennusteet vaihtelevat nyt todella paljon. Toiset ennustavat huomiseksi erittäin huonoa kelia, kun taas toiset lupailevat auringon paistetta! Se, mitä huominen keli tuo tullessaan, aiheuttaa minulle ainakin se, etten enää koskaan käy katsomassa väärin ”veikanneen”  sääsivuston sivuja.

Tällä hetkellä keli näyttää hyvältä. Eli ne paremmat säätiedotukset näyttäisivät pitävän paikkaansa. Aurinko paistaa, sumu alkaa hävlentyä. Hellevaatteita on kaivettu esille ja kohta pitäisi ruveta pakkaamaan... Eiköhän sen uskalla jo tehdä.

Katsotaan Kiinan CCTV9 kanavaa, jossa kartasta näkyy, ettei se pahin lumiraja niin kauhean kaukana ole ja huomiseksi on luvattu näille alueille lisää lunta. Toivottavasti pilvet pysyvät poissa Hangzhousta, eli eivät muuta suuntaa, minne sitten ovat menossakaan.

Lapset voivat jo huomattavasti paremmin. Nikolla vähän nenä vuotaa, mutta ei muuta muistoa sairastelusta. Millalla kans nenä vuotaa, mutta yläikenessä komeilee kaksi hammasta vieretysten, eli tässä taisi olla syy Millan itkuihin ja kuumeiluun J

Tämä saattaa jäädä viimeiseksi kirjoitukseksi ennen lomaa, mutta tässä vähän siitä ja meidän suunnitelmista:

Eli 5. päivä lähdetään Hangzhousta Phukettiin, jossa sama hotelli kuin viimeksi. 8. päivä lähdetään autoilemaan kohti Koh Lantaa, jossa meillä on varattuna toinen hotelli 8. – 10. päivä. Vielä on avoinna, palataanko takaisin Phukettiin autolla, vai koitetaanko venekyytiä. Tähän mahdollisuuteen pitää vielä tutustua, olisiko se järkevää näiden lasten kanssa; millainen vene? Onko varjoa saatavilla? Millainen on merenkäynti? Kauanko kestää? Olisihan tuo kivaa, mutta katsotaan nyt mitä tehdään.

Eli 10. päivä palataan pisteeseen A, hyväksi havaittuun paikkaan, jossa loistavat ruokailumahdollisuudet J

12. päivä lähdetään Phuketilta kohti Hangzhouta. Erään lentoyhtiön päätettyä perua lentonsa Kantonista Hangzhouhun, pitää meidän olla yksi yö Kantonissa. 13. päivä aamulla palataan sitten kotiin.

Läppäri lähtee varmaan mukaan, hotelleissa kun on wlan ja voidaan tutustua matkareittiin jo ennakkoon. Eli linjoilla ollaan satunnaisesti, mutta varmasti. Kirjoittelemaan en ehkä ennätä, lomanvietto kun on niin kiireistä ;-)

Hei vaan ja oikein hyvää Kiinalaista Uutta Vuotta kaikille!

Lisäys: Tällä hetkellä lennot ovat Hangzhoun kentällä pahasti myöhässä ja populaa riittää... Toivottavasti tilanne on huomenna parempi.