VIikonloppu menu mukavasti. Lauantaina lähdettiin ulkoilemaan Millan päikkäreiden aikaan. Milla nukkui rattaissa ja pojat pyöräilivät jokivarressa liikkuessamme. Aurinko lämmitti ja ilmassa oli Suomen Vappukelit. Hyvin pystyi kuvittelemaan ulos liikkumaan valkolakkisia, serpettikaulaisia juhlijoita, iloisesti puhellessa ja naureskellessa. Ihana ilma ja hyvämieli.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Ulkoilun ja syönnin jälkeen lähdimme autolla (jossa oli turvavyöt) käymään Metrossa. Ruokakaapit olivat aika tyhjät kun Cityshoppi ei toimittanut tilauksia toissa viikolla lumisateista johtuen. Saatiin ainakin filettä ja makaroonia J.

Sunnuntaina käytiin kävelyllä koko porukka taas Millan päikkäreiden aikaan. Nyt suunnattiin tuonne ”urbaanille” alueelle. Sieltä löytyi mm. useampi kerroksinen talo, jossa oli näitä tuttuja pieniä putiikkeja sisusta täynnä. Naisten vaatteita, miesten vaatteita, lasten vaatteita, kenkiä, leluja, laukkuja... Kävelimme vain alakerran läpi ja totesimme, että ei sinne viitsi juuri lasten kanssa mennä. Pitää joskus käydä yksin katsomassa muutkin kuin tuo ensimmäinen kerros. Ei kovin hyvältä paikalta vaikuta, mutta eihän sitä tiedä mitä ylemmät kerrokset tarjoavat.

Pidettiin ensimmäinen leffapäivä koko perheellä. Niko jaksoi hienosti katsoa Karvinen 2:n ja Milla nukkui äidin vieressä koko elokuvan ajan. Aah, tätä olinkin kaivannut. Rauhallista elokuvahetkeä. Ihanaa, kun ei kokoajan tarvitse olla jotain tekemässä tai höpöttämässä.

Nyt maanantaina, koko porukka oli hereillä jo ennen 7.00. Yleensähän Milla jatkaa unia, mutta ei tänään. Niko ei totuttuun tyylin jaksanut oikein aamupalaa syödä, mutta lähti todella reippaasti kouluun, ei mitään niistä huudoista, joita viime viikolla oli pitkän loman jälkeen. Jäi todella hyvä mieli itsellenikin tästä aamusta. Taas odottelen, mitä poika tuo koulusta kotiin. Mitä ovat tänään tehneet. Iloinen, hymyilevä poika piirrustuksen kera autolta haettaessa J.

Ayi siivoilee ja silittelee pyykkejä. Hänen lomansa oli mennyt sateisissa merkeissä. Hänen kotinsa (siis lapsuuden koti) sijaitsee alueella, jossa lunta oli tullut enemmältikin. Loma oli tosin mennyt jo vesisateessa. Huono tuuri kelien suhteen.

Väsyttää. Äidillä on varmaan krooninen ilmastointinuhakin. Lapset ovat onneksi nuhista parantuneet ja ovat hyväntuulisia. Vielä kun saisi itsellekkin sellaisen perusvireyden kohotuksen, olisi oikein mukavaa. Pitäsköhän itsekkin vähän oikaista, ennen kuin Niko tulee koulusta. Tunteroisen ennättäisi...

Mukavaa maanantaita!