Ihana viikonloppu!         <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Sunnuntain iltapäivässä mennään ja nyt on sopivan rauhallista kirjoittaa. Ulkona lämmintä yli 20-astetta, kyllä olisi ihana istua parvekkeella nauttimassa lämmöstä, mutta ei viitsi päästää Millaa parvekkeen lattiaa nuohoamaan...

Eiien oli tosi kiva "shoppailupäivä". Oltiin varattu auto keskustaan, kohteenamme pääasiassa uusi lastentarvike- ja leluliike Toys "R" Us, joka olikin oikein mukava tuttavuus, erittäin tervetullut uutuus kaupunkiin. Kiitos vinkistä Kotirouva J. Lelujen katselun ja ostosten jälkeen kiertelimme ympäri rauhallista ostoskeskusta, kävelykatua ja poikkesimme korvapuusti kaffeelle rauhalliseen kahvilaan.

Soitettiin kuski hakemaan ja More-lehdestä katsottiin seuraava paikka. Leipomo Pinjiangin alueella ja uusi huonekaluostari Home Box. Leipomon valikoima oli suppea, tai sitten oltiin liian myöhään liikkeellä. Home Box oli mukava tuttavuus. Sinne mennään vielä uudestaankin, kun huonekaluja ostetaan. Sieltä saattaisi löytyä Suomeen Nikon huoneeseen koko kalustus, mutta sitä ennen pitää tutustua vähän hintoihin ja valikoimiin Suomessa, että kannattaako lähteä kuskaamaan. Mutta paljon oli valikoimaa!

Tänään äiti kävi jalkahoidossa, "tiimarissa" ja leipomossa erään kaupungin rouvan kanssa. Oli todella ihana ilma ja mukava reissu muutenkin. Näitä reissuja täytyy äidin tehdä useammin, kyllä ne tulee aina niin tarpeeseen. Kävi tuossa jo mielessä, josko ensi lauantaina lähtisi käymään jalkahoidossa ja sen jälkeen vaikka Zarassa katselemassa vaatteita... Olisiko mukaan lähtijöitä?

Isi lähti käymään levykaupassa ja uudella reissulla lelukaupassa. Jäi eilen ostamatta Nikolle ylläri syntymäpäivälahja, joka annetaan sitten vasta huomenna koulun jälkeen, että poika malttaa kouluun mennä. Siitä enemmän sitten huomenna ;-)

Silläaikaa kun äiti oli viettämässä lapsetonta aikaa, oli isi vienyt lapset ulkoilemaan J

 1340509.jpg

Milla topakkana ensimmäistä kertaa fillarilla ulkona :-)

 1340390.jpg

Ja Niko. Tunnollisesti kypärä päässään kun pyoräilee.

Mutta nyt on jo ilta ja pitää ehdottomasti saada kirjoitettua vielä toinen postaus tälle päivälle, joten tämä päättyy nyt tähän.