Eilen sunnuntaina vietettiin lasten syntymäpäiviä. Pienimuotoiset, mukavat juhlat auringon paistaessa ulkona todella kauniisti. Ohjelmaa ei syntymäpäivillä ollut kuin perinteistä syömistä, vapaata leikkimistä, sekä lopuksi ongintaa. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Ihania lahjoja lapset saivat ja ayi toi vielä upean kakunkin, jonka keskelle laitettava koriste "syöksi tulta" ja soitti "paljon onnea vaan..." muutaman tunnin ajan, kunnes isille riitti ja sai otettua patterin irti käyttäen pienimuotoista väkivaltaa...

 1362432.jpg

Siinä se "kakku" nyt roihuaa.

1362449.jpg

Ja kakku lähikuvassa. "Terälehdet", joissa kynttilät ovat, avautuivat hitaasti kun keskelle laitettiin tuli, joka sytytti sitten kynttilät samalla kun syntymäpäivälaulu alkoi soimaan.

Äidillä oli harhaluulo. Äiti luuli, että lapset syövät täytekakkua. Pöydässä oli siis kaksi täytekakkua, (joista ayin tuoman isi vei tänään töihin tuhottavaksi) omenapiirakkaa, keksejä. Mitä lapset söivät? Karkkia ja suolapaloja. Onneksi aikuiset sentään söivät myös kakkuja, muuten olisi tullut melkoinen urakka kakun tuhoamisessa.

Lauantaina käytiin Metrossa hakemassa syötävää ja ilmapalloja kemuihin. Mukaan lähti muutakin syötävää, Cityshopista kun ei tälle viikolle tilattu mitään. Tympii niiden myöhäinen toimitusajankohta, pahimmillaan 21:30 ovat ruoat vasta tuoneet. Pakasteet sulaneina ja kaikki kylmätavara litimärkänä. Metrosta löydettiin muuten jauhelihaa! Ensimmäinen kerta. Hyvän näköistä ja luultavasti myös hyvän makuista. Pakkaseen tuli ne laitettua, että saadaan viikolla syödäksemme.

Kotimatkalla käytiin testaamassa uusi ruokapaikka, Super steak. Ihan ok paikka. Liha oli hyvää, leipäpöytä myös maistui. Huomasi, että paikka oli uusi, eikä rutiiniin oltu vielä päästy. Pientä sähläämistä, miljoona tarjoilijaa, eikä lasten syöttötuolia... Rauhaa olisi kaivannut. Ei sinne pöydän taakse tarvitse könytä vauvaa silittelemään kun ollaan syömässä ja on vaikea muutenkin syödä ja vahtia 1v. Tässä suhteessa olisi opettelemista myös muissa ravintoloissa täällä Hangzhoussa.

Säätyttö näyttää  + 18 astetta. Jos lähdettäisiin "kärpäspaperiksi" ulos välipalalle viltille syömään...

Jees. Nyt on vähän sellainen "antikiina" päivä. Katsotaan jaksanko/ennätänkö purkamaan tänne tuntoja ennen kuin "fiilikset" menevät ohitse... Mutta väsyttää ja tympii. Juhlien jälkeistä apatiaa vai ihan normaalia maanantaita???