Tässä hieman kuvatuksia:

1331421.jpg

1331435.jpg

Miten niin itsesuojeluvaisto hukassa? Täti keikkuu 9. kerroksen ikkunalaudalla!

1367495.jpg

Parveke. Lihat ja pyykit sopuisasti.

1367498.jpg

Taijia puistossa. Vasemmalla taitaa kulkea aika tavallinen näky Kiinassa. Äiti, kaksi lasta ja ayi kaverina. Äidillä oli söpö pyjama...

1367504.jpg

Kuten tälläkin rouvalla, joka päivittäin käy ulkoiluttamassa kolmea koiraansa puistossa...1367509.jpg

Ja tämäkin rouva oli koiraa ulkoiluttamassa.

Pyjamassa ulkoilu on ihan arkipäiväistä alueellamme. Nukkuvatkohan he nuo samat pyjamat päällä, vai onko heillä yopyjama erikseen? Entä nuo aamutossut, onko ne vain ulkoiluun vai kävelevätko niillä myos sisällä? Tietääkö joku tarkemmin?

1367496.jpg

1367497.jpg

Tässä aika tavallinen tilanne ulkoillessamme. Jos lähdemme esim. retkelle, tullaan lapsia ihmettelemään ja kuvaamaan. Osa tulee ihan viltin reunalle, osa jää "suomalaisittain" takana näkyvälle polulle katsomaan. Tällä kertaa myös äiti rohkaisi mielensä ja otti kuvia ihmettelijöistä, sekä kuvaajista.

1367502.jpg

Kiinassa on ihan tavallista, että ihmiset jumppaavat liikkuessaan. Tämäkin täti heitti jalkaa eteen, koskettaen sormenpäillä varpaisiinsa. Suomessahan tällaista katsottaisiin todella pitkään ja ihmistä pidettäisiin vähintäänkin erikoisena. Mutta miten paljon paremmin me voisimme, jos sama tapa olisi myös Suomessa ihan normaalia?!

Nämä kuvat on otettu alkuviikosta. Seuraava postaus on varmaan sitten kuvista, joita eilen sain näpsittyä uudemmalla kamerallamme.

Hei, jos joku osaisi antaa vinkkiä, millä ohjelmalla kannattaa tehdä niitä kuvia, joissa on monta kuvaa samassa, ottaisin tiedon mielellään vastaan joko kommenttilootaan tai sähköpostiin!