Perjantaissa  jo menään tätäkin viikkoa. Maanantaina juhlittiin Nikoa omalla perheellä, sama jatkui tiistaina, kun yksi lahja unohtui antaa maanantaina, keskiviikkona...  En muista mitä, mutta torstaina juhlittiin sitten Millaa, antamalla lahjoja. Milla ei tosin vielä välittänyt rapisevista papereista, vaan antoi Nikon hoitaa aukaisemisen. Milla on ihan myyty Nikon saamalle McQueenille, eikä tahdo sitä välillä antaa pois ollenkaan, kun iso veikka haluaisi ajella OMALLA UUDELLA autollan... Koittaa sitten tuossa tilanteessa olla reilu molempia kohtaan, kun ”riitaa” yritetään ratkaista ;-)<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Sää on ollut just sopiva sisällä oloon ja leipomiseen, tms. mikä on hyvä tehdä ennen sunnuntaina pidettäviä syntymäpäiväjuhlia.

 

Tästä ”uutisesta” saatiin tällä viikolla makeat naurut pitkästä aikaa. Ei pelkästään jutun aihe, vaan miten se on kirjoitettu.

http://www.iltalehti.fi/viihde/200803027326514_vi.shtml  Just meille sopivaa huumoria J

Ja tätä uutista en voi ymmärtää. Saako Suomessa tehdä ihan mitä vaan ilman kunnon rangaistuksia! Ihan pahaa tekee lukea tuollaisia juttuja ja niitähän kyllä riittää.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200803057345938_uu.shtml Miinus pinna Suomelle L

Isi tuli just kotiin (20:00). Äiti ”pääsi” pois leikkimästä, laittamaan iltapalaa. Heippa taas!