Sunnuntai on taas käsillä. Siinä mielessä ikävä päivä, että isi on töissä L. Vettäkin sataa samaan syssyyn. Ei viitsi lähetä ulos ja vaikka vähän taukoaisikin, taas nuhaista ja yskäistä Millaa ei viitsi viedä ulos, lämpöäkin tuntuu hirman olevan. Toivottavasti paranee ennen ensi viikonloppua, silloinhan olisi tarkoitus lähteä käymään Shanghaissa lääkärireissulla ja rokotuksia ottamaan. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Eilen tehtiin samanlainen kauppareissu kuin monena muunakin viikonloppuna. Varattiin auto perjantaina ja lauantaiaamuna mietittiin minne mennään. Ensin elektroniikka kaupan kautta elektroniikkamarkkinoille, josta pojat kävivät ostamassa ajosysteemit PS3:lle, jotka käy sitten myös PC:lle.

Äiti halusi käydä pienessä sisustusliikkeessä, joka myi eurooppalaisia ja ameriikkalaisia sisustustavaroita. Varmaan made in china, mutta tyyli oli enemmän länkkärimäinen. Suurin osa tavaroista oli kyllä liian koristeellisia minun makuuni (tuli mieleen jenkki- tai brittikoti), mutta muutamia ”helmiä” löytyi. Yhden äiti osti matkan, muut jäivät vielä kauppaan.

1422120.jpg

Tämä on ihan kiva yksityiskohta. Takorautaisella telineellä puusta tehty kehys.

Millalle koko matka oli todella hankala, joten päätimme mennä Indian Kitchenin kautta kotiin. Kiitos Suzhouren ruokavinkeistä! Niitä otettiin ja tykättiin! (Paitsi Niko, joka söi sitten karjalanpaistia.) Jopa Milla tykkäsi syödä carlig nannia paljon enemmän kuin äidin paistamaa rieskaa  ;-)

Illalla ei mitään erikoista. Vettä satoin, joten ulos ei ollut asiaa. Isi viritti Nikolle uusia ajovermeitä ja äiti leipoi riekaa. Milla otti pienet päiväunet ja illalla oli todella vaikeaa saada neitiä nukkumaankaa, äiti joutui jäämään kaveriksi, koska neiti heräsi heti kun jäi yksin. Todella ikäviä nuo flunssat!

Ja takaisin sunnuntaihin:

Millis ei paljoa päikkäreitä ottanut, joten aika helposti nukahti, mitä nyt turisevan nokan takia välillä heräileekin, mutta kuitenkin.

Isi tuli kotiin töistä joskus ennen viittä ja vei Nikon vähän ulkoilemaan, sadekkin kun oli loppunut.

Tänään tilattiin Sherpaksen kautta italialaista ruokaa. Pizza oli hyvää, muut vähemmän hyviä, mutta syötäviä. Paremmat pojot menee aijemmin tilaamallemme meksikolaiselle ruoalle. Indian Kitchen pesee vielä molemmat.

Cityshopin tilaus tuli ihan ihmismäiseen aikaan, ennen iltatohinoita. Äiti oli unohtanut tilata hedelmiä... Noh, lähikaupasta saa ainakin omppuja.

Mutta nyt kello on taas lähempänä 24:00 kuin 22:00, joten nukkumaan on kiire. Aamulla on normaali herätys, Niko lähtee kouluun ja isi töihin.

Hyvää yötä!

PS:Niin meni Kärpät sitten finaaliin. Hyvä ME! (Jos Kärpät olisivat hävinneet, olisi ihmettelyä, miten NE niin huonosti pelas ;-))